problem z wyswietlaniem stron
Witam.Chciałbym się zapytać dlaczego po włączeniu kompa i uruchomieniu przegldarki (avant browser) I wpisaniu jakiegoś adresu internetowego na dole wyskakuje połączenie się z witryną i tu numer IP.Nie mogę wyswietlić zadnej strony bo ciagle jest łączenie się z witryną.czasem pomaga reset komputera.Posiadam modem zewnetrzny Motorola SB4200,internet w kablówce osiedlowej,windows xp sp2.Połaczenie jest bo śsciagam pocztę czy pliki np przez azureusa,problem tkwi w tym że długo albo wcale nie łączy się ze stonąinternetową.czy mógłby mi ktoś pomóc.Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
DNSy słowo kluczowe do przeszukania tematów w archiwum.
Poza tym domyślne ustawienia przegladarki w jej opcjach do poszukania i zastosowania.
A masz włączone proxy w przeglądarce?
Strona 1 / 1
Rabi, wywolaj z Uruchom "cmd", wpisz sobie "ipconfig /all" i pokaz wynik.<br />Zrob to w momencie gdy bedziesz mial problemy z otwieraniem stron.<br /><br />
<div>El Nino a jak się Ci mam pokazać,wyskakuje okienko w dosie,jak to skopiować czy przepisać to wszystko..</div><div>Anathema mam ustawione proxy w opcjach internetowych ustawieniach sieci lan.ale próbowałem też wyłanczać i to samo.pozdrawiam</div><div></div>
Jesli nie umiesz zrobic zrzutu okienka i przeslac obrazka na jakis serwer, przepisz. Nie wszystko oczywiscie. Same ustawienia.
dzięki za odzew.Jak na razie wszystko gra,zauważyłem że jak wyłączę przy starcie systemu utorrenta to wszystko jest ok ynajmniej na razie.Pozdrawiam