problem z wyswietlaniem stron

Witam.Chciałbym się zapytać dlaczego po włączeniu kompa i uruchomieniu przegldarki (avant browser) I wpisaniu jakiegoś adresu internetowego na dole wyskakuje połączenie się z witryną i tu numer IP.Nie mogę wyswietlić zadnej strony bo ciagle jest łączenie się z witryną.czasem pomaga reset komputera.Posiadam modem zewnetrzny Motorola SB4200,internet w kablówce osiedlowej,windows xp sp2.Połaczenie jest bo śsciagam pocztę czy pliki np przez azureusa,problem tkwi w tym że długo albo wcale nie łączy się ze stonąinternetową.czy mógłby mi ktoś pomóc.Pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

DNSy słowo kluczowe do przeszukania tematów w archiwum.

Poza tym domyślne ustawienia przegladarki w jej opcjach do poszukania i zastosowania.

Seeker
Dodano
05.09.2006 12:50:08
  • EL NINO 05.09.2006 14:41:02

Rabi, wywolaj z Uruchom &quot;cmd&quot;, wpisz sobie &quot;ipconfig /all&quot; i pokaz wynik.<br />Zrob to w momencie gdy bedziesz mial problemy z otwieraniem stron.<br /><br />

• Rabi 05.09.2006 14:53:33

<div>El&nbsp; Nino a jak się Ci mam pokazać,wyskakuje okienko w dosie,jak to skopiować czy przepisać to wszystko..</div><div>Anathema mam ustawione proxy w opcjach internetowych &nbsp;ustawieniach sieci lan.ale pr&oacute;bowałem też wyłanczać i to samo.pozdrawiam</div><div></div>

• EL NINO 05.09.2006 15:03:30

Jesli nie umiesz zrobic zrzutu okienka i przeslac obrazka na jakis serwer, przepisz. Nie wszystko oczywiscie. Same ustawienia.

• Rabi 07.09.2006 16:15:47

dzięki za odzew.Jak na razie wszystko gra,zauważyłem że jak wyłączę przy starcie systemu utorrenta to wszystko jest ok ynajmniej na razie.Pozdrawiam

A masz włączone proxy w przeglądarce?
Anathema
Dodano
05.09.2006 11:55:27
Rabi
Dodano:
05.09.2006 11:29:56
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1