Problem z wyświetlaniem niektórych stron

Witam wszystkich po raz pierwszy i odrazu przedstawię mój problem.

Od pewnego czasu niektóre strony nie dość, źe wyświetlają mi się w starej wersji, to jeszcze z błędami. Próbowałem usunąć wszystkie cookies, tymczasowe pliki i cache przeglądarki, ale to nic nie pomogło. Być moźe jest to spowodowane aktywnością jakiegoś wirusa, trojana lub spyware, jakie ostatnio pojawiły się na moim sprzęcie. Jednak usunołem wszystko, za pomocą skanere online mks, a2, spybot, hijackthis itp. Moźe problem tkwi w ustawieniach rejestru?

Posiadam win xp sp1, IE 6 sp1 uźywam ZoneAlarm Pro.

Z góry dzięki za pomoc. Rozwiązania szukałem na forum, ale nie znalazłem, jeśli jest to nie bijcie mnie :) , tylko podajcie linka, Dzięki.

Odpowiedzi: 5

Adamq:
wina firewala, błąd ustawień po wyłączeniu powinno być spoko

Dzięki, rzeczywiście pomogło :D A wydawało mi się, źe sprawdzałem tą opcję. Czasem najprostsze rzeczy są najtrudniejsze...
pabgol
Dodano
11.02.2005 18:10:12
wina firewala, błąd ustawień :!: po wyłączeniu powinno być spoko
Adamq
Dodano
11.02.2005 15:00:26
Over:
spróbuj operą albo firefox'em

Sprawdzałem, pojawiają się te same błędy.
Bobi_robert:
Sprawdz ustawienia w opcjach internetowych/ogolne/Ustawienia/Sprawdz czy sa nowsze...

Mam tam ustawione przy kaźdej wizycie.

Na pasku nie pakazują się źadne komunikaty o błędach.
Co ciekawe dwie strony, których to dotyczy naleźą do tej samej branźy, są to firmy bukmacherskie.
Dla przedstawienie mojego problemu pozwolę sobie zamieścić skany ekranu po wejściu na te strony.
1. Strona Expekt.com pojawia mi się w taki sposób

2. Strona Bet–at–home.com wyświetla mi się w taki sposób.

Porównajcie te strony z aktualnymi stronami tych bukmacherów i podajcie mi rozwiązanie tego problemu. Będę naprawdę wdzięczny.
pabgol
Dodano
11.02.2005 12:31:09
pabgol:
Od pewnego czasu niektóre strony nie dość, źe wyświetlają mi się w starej wersji, to jeszcze z błędami

Sprawdz ustawienia w opcjach internetowych/ogolne/Ustawienia/Sprawdz czy sa nowsze...
Natomiast rozwin swa wypowiedz w kwestii wyswietlania sie z błedami. Moze pokazuje sie info na pasku stanu ze "ta strona moze zawierac błedy" ??
Czy ogolnie błedy w wyswietlaniu ??
Bobi
Dodano
11.02.2005 01:14:12
spróbuj operą albo firefox'em
Over
Dodano
11.02.2005 01:06:57
pabgol
Dodano:
11.02.2005 00:37:26
Komentarzy: