Problem z wyndows i nie tylko [klasa niezarejestrowana]

Witam mam problem i prosze o pomoc otórz zrobiłem sobie reinstalacje windowsa xp zainstalowałem kodeki i odtwarzacz subedit player na którym cały czas odtwarzałem filmy.Wszystko chodziło przez dwa dni bez problemu a teraz gdy włączam odtwarzacz wyskakuje mi KLASA NIEZAREJESTROWANA odinstalowałem tą wersje i zainstalowałem ponownie i jest to samo tak samo jest z realalternatiwe czyli z odtwarzaniem filmów w formacie rmvb.Dodam ze windows media player bez problemu odtwarza mi filmy ale co jest z moimi programami.Mam registry mechanic mam tuneupa i nic nie pomaga przeskanowałem całego kompa i dalej to samo.Prosze o pomoc

Mam tez drógi problem otórz przywłączaniu kompa wyskakuje mi komunikat DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER i po tym komunikacie musze restartowac kompa bo nic misię nie chce uruchomic.Bardzo prosze o pomoc

Odpowiedzi: 4

Jest jest jest :D

Uaktualniłem WMP i śmiga :D

Spróbuj ptaszysko i daj znać czy pomogło :)

Pozdr
piwkooo
Dodano
25.08.2005 13:48:14
Kurde mam to samo z tą klasą niezarejestrowaną

Mam teź subedit , ale źeby przerabiac napisy do filmów i od jakiegoś czasu nie mogę go uruchomić , bo mi wyskakuje ten komunikat .

Co jest ??
piwkooo
Dodano
25.08.2005 12:49:55
Pawek:
Ten drugi problem moze być wynikiem wirusa lub co gorsza oznaką padania dysku.
...kurzu, nie docisnietych wtyczek tasm, wysiadajacych tasm, dyskietki w napedzie, itd :wink: .
EL NINO
Dodano
20.07.2005 19:58:38
Ten drugi problem moze być wynikiem wirusa lub co gorsza oznaką padania dysku.
Pawek
Dodano
20.07.2005 19:26:48
ptaszysko
Dodano:
19.07.2005 18:37:02
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1