Problem z written i watsonem

Witam!
Piszę, licząc, źe uzyskam tutaj pomoc. Mo problem polega na tym, źe przy otwieraniu folderów z plikami wideo pojawia się błąd "0x03204156...., pamięć nie moźe być written". Wcześniej wyskakiwał błąd z Dr. Watsonem, ale po prześledzeniu tematów na tym forum udało mi się go wyłączyć i teraz wyskakuje błąd juź tylko z written. Przegladąjac teź tematy z tym problem zeskanowałem kompa antywirusem i programem Becllen oraz Adwarre, ale błąd pojawia się dalej. Mam włączone w tych folderach podglad miniaturek, ale tam gdzie ich nie ma tez błąd wyskakuje. Pojawił się on parę dni temu, po wyłączeniu Dr. Watsona zniknął, ale potem zaczął pojawiac się błąd z written.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc:)

Odpowiedzi: 1

Odinstalowalem wszystkie kdoeki, przy unistalu pakietu Kazzy Like pojawił sie ten sam błąd z written. Ale się odinstalowało, potem włączyłem Live Uptade w Allplayerze, i ściągnął to co potrzeba. Włączyłem foldery z plikami wideo, czekam na pojawienie się błędu i....jego nie ma!!!!

Error5 dziękuję Ci bardzo!!!!! :D :D :D
Głowiłem się nad tym 2 dni, a tutaj ty pomogłeś w parę minut:) Jak coś byś chciał to wal do mnie śmiało:)

Temat moźna usunąć lub zostawic dla innych potrzebujących pomocy.
zajmik
Dodano
11.08.2005 18:25:15
zajmik
Dodano:
11.08.2005 17:58:02
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1