PROBLEM Z WORDEM
Witam! mam prodlem z wordem, gdy otwieram dokument tekstowy zapisany pod worda otwiera mi sie word ale bez dokumentu ( nie pokazuje mi sie nawet nowa biała strona) musze zminimalizowac program i ponownie otworzyc plik, wtedy wszystko działa!
prosze o pomoc !
prosze o pomoc !
Odpowiedzi: 7
Ja mam ten sam problem :/ Gdy klikam dwa razy na plik orwiera się sam program. Po wybraniu z menu "otwórz za pomocą" –> microsoft word jest to samo. Gdy klikam "wybierz program" i zaznaczam worda wyskakuje error źe "system nie mógł odnaleźć tego pliku" Jedyny sposób to otworzenie najpierw aplikacji a potem pliku; wtedy wszystko jest w porządku.
dziekuje pomogło :0 mozna na was liczyc :) Pozdro:)
albo przy otwieraniu jakiegoś pliku *.doc!!!
zanacz ten plik i trzymając shift naciśnij prawym przyciskiem myszki z menu wybierz otwórrz z.... wyświetli się okienko zaptaszkuj do tego typu pliku zawsze uźywaj tego programu a z listy wybierz winword czy tam word jak go nie będzie to daj inne i sobie poszukaj
zanacz ten plik i trzymając shift naciśnij prawym przyciskiem myszki z menu wybierz otwórrz z.... wyświetli się okienko zaptaszkuj do tego typu pliku zawsze uźywaj tego programu a z listy wybierz winword czy tam word jak go nie będzie to daj inne i sobie poszukaj
Opcje folderów >> Typy plików, jak sądze.
Znajdz tam rozszerzenie doc i przypisz je do Worda.
Znajdz tam rozszerzenie doc i przypisz je do Worda.
Dzięki za podpowiedz,ale wybacz nie pojmuje o cz chodzi SKOJARZ PLIK Z WORDEM
Dzięki za podpowiedz,ale wybacz nie pojmuje o cz chodzi SKOJARZ PLIK Z WORDEM
Skojarz ponownie odpowiednio plik z Wordem. Chyba wiesz gdzie ?
Strona 1 / 1