problem z włączeniem XP
witam,moj qmpel ma problem i nei moze o nim napisac i ja pisze,wlacza kompa i ma(uruchamianie systemu windows...) i to jest bez konca,czekal raz 30min ale nic,bez przerwy to samo, w trybie awaryjnym tez to nie dziala, pisze URUCHAMIANIE SYSTEMU WINDOWS... i koniec , nic sie nie da zrobic,jak wlaczyc kompa?da sie obejsc to bez formata?prosze o szybko odp. z gory dzieki
Odpowiedzi: 4
Nie pytaj, F ile wcisnąć, bo to dla mnie tajemnica – nigdy nie wiedziałem i nie mam zamiaru zapamiętac czy to F8 czy F5 czy inne jeszcze.
W kaźdym razie pod którymś jest menu trybow uruchamiania – pewnie wp omocy systemu moźna to znaleźć, alem ja nie ciekaw.
Wywołasz to i wybierasz którąś z poprzednio wymienionych opcji.
Zaś co do konsoli to juź chyba wiadomo, źe – jeźlei nie jest zainstalowana na dysku – naleźy ją z płyty instalatora uruchamiać.
W kaźdym razie pod którymś jest menu trybow uruchamiania – pewnie wp omocy systemu moźna to znaleźć, alem ja nie ciekaw.
Wywołasz to i wybierasz którąś z poprzednio wymienionych opcji.
Zaś co do konsoli to juź chyba wiadomo, źe – jeźlei nie jest zainstalowana na dysku – naleźy ją z płyty instalatora uruchamiać.
ale jak wlaczyc w trybie rejestrowanym itp?
A ostatnia dobra konfiguracja?
A uruchomienie w trybie rejestrowanym ?
A uźycie konsoli i jakiego chkdsk /p /r ?
A co zrobił ostatnio ( zainstalowął program, zmienił sprzęt ), nim mu isę ten zonk trafił ?
A uruchomienie w trybie rejestrowanym ?
A uźycie konsoli i jakiego chkdsk /p /r ?
A co zrobił ostatnio ( zainstalowął program, zmienił sprzęt ), nim mu isę ten zonk trafił ?
a nie wiesz czy sie komp zawiesza czy to ładowanie trwa wiecznie??
Np. czy działają kontroki klawiatury podczas ładowania
Np. czy działają kontroki klawiatury podczas ładowania
Strona 1 / 1