Problem z WinXP i BT____
Witam mój system działa juź prawie 7 dni bez źadnego restartu. ALe od wczoraj mam problem poniewaź gdy chcę coś ściągnąć przez BitTorrent'a 4.0.1 to transfer jest maksyalnie 8KB/s. Posiadam łącze 512kbps i mój transfer zawsze był większy niź 40KB/s. Czy to jest spowodowane?
Wiem, źe SP2 blokuje połączenia. Max 10 na oryginalnych ustawieniach ja zmeiniłem na 50 i teź nic nie dało.
Pozdrawiam Smile
Wiem, źe SP2 blokuje połączenia. Max 10 na oryginalnych ustawieniach ja zmeiniłem na 50 i teź nic nie dało.
Pozdrawiam Smile
Odpowiedzi: 5
umnie jest ograniczone w dziń p2p ale dopiero w nocy od 22 do 15 puszczają na max przepustowość tagrze moźesz mieć tak samo albo zadzwon do usługodawcy internetu i zapytaj
osazg:
A czy dostawca internetu mógł ograniczyć przepustowość na tym porcie. Ja na BitTorrencie korzystam z portu 65535.
pOZDRO @LL
Tego nie wiem ,ale spróbuj innym programem np. BitComet ,BitSpirit i zobacz czy jest tak samo.
A czy dostawca internetu mógł ograniczyć przepustowość na tym porcie. Ja na BitTorrencie korzystam z portu 65535.
pOZDRO @LL
pOZDRO @LL
Ale chodzi o to źe chce zobaczyć ile moźe chodzić system bez restartu. Wychodzi na to źe nie długo. Nic poczekam. Torrent wyłączony, włącze go wieczorem. Teraz skanuje system antyvirusem itp. Pozdrawiam
sprubuj zresetować nic niestracisz a moźe się poprawi ja teź mam załączonego kompa 24H bo non stop ściągam sobie ale czasami reset się przydaje zobacz czy czasem niewlazło ci jakieś badziewie do kompa z torentu co do sieci torent niejestem całkiem przekonany i raczej nigdy niebędę raz jak zainstalowałem i chciałem ściągnąć to w norton 2005 PL miałem co chwile jakieś Allerty na temat infekcji co do ściagania jak masz szybkie łącze polecam www.bearshare.com godny wagi ja wyciagam nawet po 300kb\s
Strona 1 / 1