Problem z wininet.dll i internetem!!

Witam.

na moim komputerze by zainstalowany xp home z IE7 beta... zaszla potrzeba teraz przeinstalowac do na XP PRO... i zrobilem to przez uaktualnienie poniewaz znajduje sie na tym komputerze program do sprzedarzy erp i nie bylo czasu by wszystko instalowac od nowa bo sprzet musial dzialac... po przeinstalowaniu blad z wininet.dll. Podczas wlaczania IE6 (bo taki zostal zainstalowany przez xp pro) wysiwetla blad. " NIe znaleziono punktu wejscia INTERNET Get SecurityInfoURLW w wininet.dll" TO nie bylo by problemem bo mozna zainstalowac firefoxa czy opere czy cos innego ale niestety nie moge przez to przeprowadzic aktywacji... Nawet telefonicznej bo poprostu zglasza blad i okno sie nie otwiera. W dziwny sposob przestala tez dzialc literka "ł" wszystkie inne polskie znaki chodza tylko nie ten... nawet przez klawiature ekranowal w ulatwieniach dostepu nie moge go wlaczyc. przeinstalowanie jezyka tez nic nie pomoglo!

Pierwszy blad. jesli wylacze biblioteke wininet.dll i wgram nowy plik z innego komputera i zaladuje ja znowy to czy to pomorze? dziwne jest to ze na tym uszkodzonym ten plik jest mniejszy o pare ladnych kB niz w zdrowym systemie... chcialem odrazu zainstalowac IE7 tylko ze bez aktywacji guzik sie da

I co z ta literka "ł" zrobic? nie mam bladego pojecia!!

Prosze o szybkie odpowiedzi bo czas mnie nagli!!!

Odpowiedzi: 1

Co do "ł" zaś to pewnie jakiś skrót klawiszowy od Intela - zobacz w FAQ w dziale XP przyklejonym czy czegoś na ten temat nei będzie, a jezlei nie ot na pewno jest w archiwum.
Rebe
Dodano
02.11.2006 09:24:22
  • sosnek 02.11.2006 09:29:21

<p>dzieki z tym wirusem... sproboje sie tego pozbyc... </p><p>&nbsp;co do ł to nie jest chyba skrot klawszowy. Bo jak wlacze klawiature ekranowa i wcisne tam alt to ł sie wyswietla tylk ogdy je wcisne myszka to i tak wyskakuje l... poszuakm tego zaraz... dzieki</p><p>&nbsp;</p><p>wczesniej przy Xp home problemow z ł nie bylo... ale sprobojemy i tego</p>

sosnek
Dodano:
02.11.2006 09:19:30
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1