Problem z windowsem ?
Siema sluchajcie prosze was o pomoc otoz kiedy zainstalowalem windowsa xp SP2 na czysto sformatowanym dysku po instalacji zobaczylem ze nie ma polskich liter w installshield wogole w opcjach ustawien regionalnych w zaawansowane nie ma nic jest po prostu pusto i nie wiem jak zrobic wlasnie te polskie znaki i jeszcze na dodatek moj obraz po nagraniu sterownikow ma 4 bity w rozdzielczosci 640 na 480 i sa tylko kolory zielony zolty i czerwony naprawde nie wiem co robic prosze was o pomoc :(
Dodam jeszcze do tego ze kiedy instalowlem windows z SP1 wszystko bylo elegancko a jak zaczalem instalowac z SP2 to zawsze mialem ten problem dlatego nie wiem czy to wina sprzetu czy moze windowsa
Odpowiedzi: 3
tzn moj sprzet to Procesor 1200 mhz Duron
256 ram
Grafika Radeon 9600 128
dysk MAxtor 80 gb
Pyta glowna Asrock K7vt4a +
Ten problem dzialal za kazdym razem kiedy zainstalowalem windowsa z SP2 bo kiedy instalowalem z SP 1 to wszystko jest dobrze
Zastanawia mnie to dlaczego w opcjach regionalnych jezyk polski mam tylko w lokalizacji a standardy i formaty mam angielski i tak samo w zaawansowane mam rowniez angielski no i jak juz wczesniej wspomnialem kiedy nagram sterowniki do mojej karty garficznej po restarcie windowsa mam 4 bitowy obraz z rozdzielczoscia 640 x 480
A moze to plyta glowna nie obsluguje w pelni windowsa z SP2 nie mam pojecia prosze o pomoc ;)
Witaj
rozwin sie troche bardziej :)
podaj sprzet - pierwszy raz sie cos takiego dzieje?
probowales przeinstalowywac system jeszcze raz?
polecam jednak mimo wszystko przeformatowac partycje na ntfs'a.
pozdrawiam serdecznie
mati
Może to ma jakis zwiAzek z tym ze mje partycje sa w systemie fat 32 ?? Prosze pomózcie
Strona 1 / 1