Problem z WINDOWSEM!
Witam, mam bardzo, bardzo wielki problem:
Wczoraj sciagalem sobie muze... zwiesil sie komp; wiec go zresetowalem no i... Pojawia sie komunikat(jakies bzdury tam sa), mam do wyboru: normalne uruchamianie, kilka trybow awaryjnych i uruchomienie z ostatnimi dobrze dzialacymi ustawieniami. Wybieralem all, ciagle jest tak samo: komputer restartuje sie!!! Pomocy!
Wczoraj sciagalem sobie muze... zwiesil sie komp; wiec go zresetowalem no i... Pojawia sie komunikat(jakies bzdury tam sa), mam do wyboru: normalne uruchamianie, kilka trybow awaryjnych i uruchomienie z ostatnimi dobrze dzialacymi ustawieniami. Wybieralem all, ciagle jest tak samo: komputer restartuje sie!!! Pomocy!
Odpowiedzi: 1
Retregon:
Witam, mam bardzo, bardzo wielki problem:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Przeczytać i zastosować, bo .wróźki mają wolne.
Ze swej stony dodam, źe wolę "bzdury" w komunikatach windowsa niź taką precyzje wypowiedzi jaką prezentujesz.
Strona 1 / 1