Problem z Windows XP oraz IE

Mam dwa problemy z tym systemem. Po pierwsze... po włączeniu komputera, i po otworzeniu okienka otrzymuję komunikat z błędem

Sygnatura błędu:
AppName: iexplore.exe
AppVer: 6.0.2900.2180
ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0
Offset: 00000000

Zamknięcie tego błedu nic nie daje poniewaź od razu pojawia się spowrotem identyczny.

Drugi problem to problem z plikami z płyty instalacyjnej Windows. Gdy chcę dodać jakiś składnik systemu instalator prosi mnie o włoźenie płyty z windowsem, jednak później pojawia się komunikat źe niemoźliwe jest skopiowanie plików z folderu i368 znajdującego się na płycie. Sama płyta nie jest uszkodzona gdyź te same pliki bez problemu kopiują się np na pulpit. Przeinstalowanie systemu nie pomaga poniewaź podczas instalacji pojawia się ten sam błąd...

Co robić w tym wypadku? Moźe ktoś z was spotkał się juź z taką sytuacją. A zapomniałem dodać źe HiJackThis oraz Norton AV 2.6 nic szkodliwego nie znalazł...

Odpowiedzi: 4

test nie wykrył źadnych błędów
kris_
Dodano
29.12.2005 00:22:35
ściągasz memtest. Wypakowujesz – to z automatu działa – na dyskietkę i z niej odpalasz program – oczywiście po ustawieniu w BIOS–ie startu z flopa.
Rebe
Dodano
27.12.2005 10:18:43
A jakim programem sprawdzić RAM?

Ten pierwszy problem z IE udało mi się rozwiązać samemu. Nie wiem aby napewno w dobry sposób ale działa :D Usunąłem plik mdm.exe z katalogu temp w folderze mojego uźytkownika. Pozostaje jeszcze ten drugi z instalatorem...
kris_
Dodano
27.12.2005 10:12:39
Sprawdź RAM – do obu przypadków. Dopiero jeźeli okaźe isę, źe to nei wina pamięci trzeba będzie dalej myslec.
Rebe
Dodano
27.12.2005 08:28:33
kris_
Dodano:
26.12.2005 20:27:29
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1