Problem z Windows XP - logowanie.
Witam!
Posiadam Windowsa XP Professional, od jakiegoś czasu gdy właczam komputer wyskakuje panel, żeby wybrać użytkownika, ale mam tylko jednego użytkownika, wcześniej komputer właczał się odrazu do pulpitu, u kolegów widziałem podobny ale inny problem z pustym hasłem ale to nie jest to.
Prosiłbym opisanie jak usunąc ten panel, żeby komputer się właczał "odrazu" do pulpitu po naciśnieciu przycisku POWER.
Z góry dzięki.
Odpowiedzi: 9
Jak dodać zdjęcie to dam.
Ale ja nie musze wpisać hasła
Edycja postów dzała - flood wywaliłem bez czytania.
Skoro nie to to opisz prządnie o co Ci chodzi - w jednym poscie.
Update
To Rebe znaczy sie przeczytałeś co było w tych kilkunastu postach ??
-
[quote=Żółty] To Rebe znaczy sie przeczytałeś co było w tych kilkunastu postach ??[/quote] Nie miej o mnie tak wygórowanego mniemania - nie ząłapałem się . Przeczytałem za to ten[quote]Prosiłbym opisanie jak usunąc ten panel, żeby komputer się właczał "odrazu" do pulpitu po naciśnieciu przycisku POWER.[/quote] kawałek i ....tak mi się nasunęło jako rozwiązanie, bo przecież innych - niż luźne - skojarzeń mieć, przy "tylu" danych, nie można.
Używać ...Hibernacji.
PS.
Przepraszam, Żółty, nie strzymałem.
Mam jeszcze jedno pytanko: Da rade jakoś włączyć przycisk PrintScreen???? bo mi nie działa
Mam jeszcze jedno pytanko: Da rade jakoś włączyć przycisk PrintScreen???? bo mi nie działa
Witam!
Posiadam Windowsa XP Professional, od jakiegoś czasu gdy właczam komputer wyskakuje panel, żeby wybrać użytkownika, ale nie mam hasła i mam tylko jednego użytkownika, wcześniej komputer właczał się odrazu do pulpitu, u kolegów widziałem podobny ale inny problem z pustym hasłem ale to nie jest to.
Prosiłbym opisanie jak usunąc ten panel, żeby komputer się właczał "odrazu" do pulpitu po naciśnieciu przycisku POWER.
Z góry dzięki.
Mam zdjęcie ale jak to wsadzić????
Ja nie musze wpisać hasła zresztom tam zara screna
To nie to:(
Przyklejony FAQ - autologowanie.
Strona 1 / 1