Problem z Windows messengerem!!
A wiec problem moj polega na tym, iz wczoraj postanowilem pozbyc sie Windows messengera z mojego kompa, gdyz denerwowal mnie swoja obecnoscia. W tweak XP jest taka opcja, ktora usuwa tegoz messengera. Po odinstalowaniu pojawilo sie zapytanie, czy chce usunac wszystkie komponenty messengera i ja ochoczo kliknalem na Yes...od tej pory zaczely sie moje problemy. Po ponownymk uruchomieniu kompa okazalo sie, ze wystepuje jakis powazny blad w windowsie i po kilkunastu sekundach komputer sie restartuje. Mniemam, iz pozbylem sie plikow niezbednych do prawidlowego funkcjonowania Windowsa XP. Teraz uruchamiam kompa w funkcji safe mode i wszystko wyglada normalnie natomiast kiedy staram sie uruchomic go normalnie, problem sie powtarza. Moze wiecie co jest grane i jak sie z tym uporac? Staralem sie zainstalowac go ponownie lecz nie udalo mi sie.
Dziekuje, pozdrawiam
Dziekuje, pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
Plyta instalacyjna windowsa z jakiego korzystasz to PODSTAWA :!:
W razie jakiejkolwiek awari systemu to przewaźnie jedyny ratunek.
Inaczej nonstop będziesz chodził do serwisu a panowie SPECJALIŚCI nie sa tani :D .
Przewaźnie i tak walą format :D
W razie jakiejkolwiek awari systemu to przewaźnie jedyny ratunek.
Inaczej nonstop będziesz chodził do serwisu a panowie SPECJALIŚCI nie sa tani :D .
Przewaźnie i tak walą format :D
Dzieki El Nino za zrozumienie problemu :wink: Jade teraz do serwisu i tam mnie moze poratuja. Nie mam dysku instalacyjnego windowsa gdyz kupilem kompa z zaladowanym oprogramowaniem i jedyna mozliwoscia jest fotmat :(
Thomas i neo – pytal ktos moze czy i jak usuwaliscie messengera ?
Jesli nie macie nic do powiedzenia na temat naprawy problemu, to moze nie zabierajcie glosu ?
Jesli nie macie nic do powiedzenia na temat naprawy problemu, to moze nie zabierajcie glosu ?
Ja wywaiłem go przez Panel sterowania/Dodaj Usuń programy/Uodaj Usuń składniki systemu Windows.
I nie mam zadnych problemów z tego powodu.
I nie mam zadnych problemów z tego powodu.
wystarczy zmienić jedna literke w nazwie pliku, zamiast Messenger to np Massenger i spoko, juz sie nie włącza, to nie jest mój pomysł, przeczytałem o tym na tym forum, prostę i działa b/u :lol: :lol: :lol:
Strona 1 / 1