Problem z WinAmp 3
Witam wszystkich.
Mam pytanko, czy ktos spotkał się z takim objawem? Otoz po zainstalowaniu nowej wersji WinAmpa 3 i po nalozeniu skina nie chce mi sie on zachowac na stale, tzn po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu Winamp'a z powrotem ustawia mi sie na default. Zauwazylem tez ze pozniej cos sie "kaszani" bo nie chce zapamietywac zadnych opcji w programie. Probowalem juz reinstalacji programu. Moze ktos wie co na to poradzic???
Z gory dzieki
Mam pytanko, czy ktos spotkał się z takim objawem? Otoz po zainstalowaniu nowej wersji WinAmpa 3 i po nalozeniu skina nie chce mi sie on zachowac na stale, tzn po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu Winamp'a z powrotem ustawia mi sie na default. Zauwazylem tez ze pozniej cos sie "kaszani" bo nie chce zapamietywac zadnych opcji w programie. Probowalem juz reinstalacji programu. Moze ktos wie co na to poradzic???
Z gory dzieki
Odpowiedzi: 14
:twisted: :twisted: :twisted: Moge wam polecić SUPER program do muzy tzw kombajn JetAudio Basic!!! On potrafi odtwatrzać filmy, DVD, nagrywać płyty, zrzucać płyty z muzyką na kompa, słuchać radia i tworzyć własne nagrania. Poza tym moźna sobie ustawić alarm lub za ile minut ma sie wyłączyć sam program, a nawet zamknąć system!!! Ja uźywam wersji 5.16 i dla mnie jest o wiele lepszy od winampa. A jeźeli juź chodzi o winampy to poleciłbym 2.XX bo 3 strasznie obiąźa prace systemu a pozatym ma błędy(wszystko ma błędy ale 3 ma ich o wiele więcej niź np. 2.XX) !!!
Pozdro wszystkim!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Pozdro wszystkim!!! :twisted: :twisted: :twisted:
przeinstaluj xp.... jesli masz homa to moze to tez byc powodem. ja reinstalowalem i nie ma problemu:).
Ale teraz mam problem z przerywaniem okna winampa bo pokazuja sie jakies dziwne paski na nim(to samo z tlenem) jak pokazuje sie np. hint:/ nie wiecie co to??
Ale teraz mam problem z przerywaniem okna winampa bo pokazuja sie jakies dziwne paski na nim(to samo z tlenem) jak pokazuje sie np. hint:/ nie wiecie co to??
sorki panowie za ten incydent :lol:KAJMAN:
Spójrz do góry :)
Najpierw jest Cytat, a później "Moźna ją pobrać STĄD" :P
UPDATE: z tej strtonki sciaga mi sie tylko index.html
UPDATE2: ja sciaglem stad :arrow: http://www.chip.de/downloads/c_downloads_getfile_8943732.html?t=1066054591&v=3600&s=48a6fe67d60a96063a3a45f9594d5e09
podajcie ktos linkdszyszko:
a skad mozna ja sciagnac, bo na stronie winampa chyba nie ma?
Mi bardzo nie zaleźy i dlatego pozostane przy Winampie :D
Jeśli tak bardzo wama zaleźy na fajnych skórkach i porządnym działaniu, to polecam wam playera Quintessential, jest naprawde dobry. Obsługuje wiele skór z winamp3
Jest na tej stronie http://quinnware.com
znajdziecie teź tam spolszczenie.
Jest na tej stronie http://quinnware.com
znajdziecie teź tam spolszczenie.
Pierwsza wersja alpha Winampa 5 przeciekła do sieci. Winamp 3 nie spełnił oczekiwań uźytkowników, co powodowało powrót wielu z nich do wersji 2.xx, która jest szybsza i zawiera równieź część funkcji wersji 3.xx. Winamp 5 (nazwa robocza) ma prawdopodobnie łączyć w sobie najlepsze cechy wersji 2.xx i 3.xx. Po wersji Winampa 5 alpha1 co prawda nie widać jeszcze, jednak wiele osób wierzy, iź twórcy programu będą dąźyć do połączenia właśnie tych najlepszych cech. Jedna z róźnic w wersji 5 w stosunku do 2.91 to obsługa skinów o dowolnej formie (freeform skins).
Moźna ją pobrać STĄD.
Pierwsza wersja alpha Winampa 5 przeciekła do sieci. Winamp 3 nie spełnił oczekiwań uźytkowników, co powodowało powrót wielu z nich do wersji 2.xx, która jest szybsza i zawiera równieź część funkcji wersji 3.xx. Winamp 5 (nazwa robocza) ma prawdopodobnie łączyć w sobie najlepsze cechy wersji 2.xx i 3.xx. Po wersji Winampa 5 alpha1 co prawda nie widać jeszcze, jednak wiele osób wierzy, iź twórcy programu będą dąźyć do połączenia właśnie tych najlepszych cech. Jedna z róźnic w wersji 5 w stosunku do 2.91 to obsługa skinów o dowolnej formie (freeform skins).
Moźna ją pobrać STĄD.
a skad mozna ja sciagnac, bo na stronie winampa chyba nie ma?
Co do skórek to masz całkowitą rację. Są świetne :) A jeźeli chodzi o inne bajerki to teź. Moźe zainstaluj wersję testową Winampa "5" ?
Nie, tez juz uzywam starego 2.xx, ale po prostu ten 3 ma fajne bajerki jak i fajne skorki i dlatego chcialem go zmienic, ale jak wiem juz ta wersja 3 jest dosc dlugo na sieci, ale caly czas ma jakies problemy :( Nic trudno bede musial uzywac starej wersji.
DZieki za odpowiedz
DZieki za odpowiedz
Mi teź Winamp 3 się coś chrzanił, i dlatego uźywam 2.xx. Tobie równieź go polecam :)
Strona 1 / 1