Problem z Win 2003 Server
Niedawo sciagnolem Demo Windows 2003 Server EN i nagralem na plytke jakos ISO przez Nero :) i po prubie uruchomienia go w Xp pisalo, ze jest nieprawidłowa aplikacja Win32, wiec prubowalem go uruchomic w Dosie i tez nic z tego, napisalo mi ze THIS PROGRAM CAN NOT BE RUN IN DOS MODE. :evil: Wiec co mam zrobic ;/ Sciagnolem wszytko i nic ! plz help !
Odpowiedzi: 20
co do nero 6 to właśnie z tego powodu moźe byc ten problem. ja teź uzywałem nero 6.15 i mialem problemy . najśmieśniejszy problem to źe nie chciał mi wypalić filmu 694mb bo twierdził źe za malo miejsca na płytce ale w informacji o o niej podawał 702mb–niezły zwód nie ? :lol: ( lg 40 }.spróbuj nerem ale z serii 5.5.10...... lub jak juź napisano wyźej. :roll:
neo340:
dzięki wszystkim za porady, nagrałem to programem nero 6, tam jest opcja nagrywania obrezu, jednak przy wybieraniu pliku naleźy wybrać all files bo inaczej pliku z winem nie widzi. Jeszcze raz dzięki :D :D :D
To teraz czas wprawiać nowe okna .
Ale ostroźnie Bo Bili nie chce dawać do tych okien zaprawy.. O zaprawę samemu trza zadbać..
Pozdrawiam Udanergo szklenia..
dzięki wszystkim za porady, nagrałem to programem nero 6, tam jest opcja nagrywania obrezu, jednak przy wybieraniu pliku naleźy wybrać all files bo inaczej pliku z winem nie widzi. Jeszcze raz dzięki :D :D :D
A jakiego nero uzyles do wypalania pewnie jakiegos przedpotopowego 5.5.10 sciagnij sobie np 5.5.10.50
ftp://ftp4.nero.com/Nero551050.exe
albo 6.0.0.15
ftp://ftp.nero.com/Nero60015.exe
spolszczenie do 6.0.0.15 jest tu
ftp://ftp.nero.com/languages/NBR60015PLK.exe
A serial znajdziesz na pudełku jak kupisz program w sklepie –––SLAY3R–––
Ale jak po rozpakowaniu nie bedziesz mial katalogu w kturym bedzie plik iso albo bin to mozesz podziekowac Billowi za prezent,a najnowsze nero zawsze sie przyda:)
Gdyby ci bylo malo stron z crackami i serialami polecam ble ble ble i czesc All what U need !:)
Nero to nero ale blind i tak jest najlepszy !
–––SLAY3R–––
Przeczytaj regulamin, stanowczo zabrania on podawania linków do warezu.
ftp://ftp4.nero.com/Nero551050.exe
albo 6.0.0.15
ftp://ftp.nero.com/Nero60015.exe
spolszczenie do 6.0.0.15 jest tu
ftp://ftp.nero.com/languages/NBR60015PLK.exe
A serial znajdziesz na pudełku jak kupisz program w sklepie –––SLAY3R–––
Ale jak po rozpakowaniu nie bedziesz mial katalogu w kturym bedzie plik iso albo bin to mozesz podziekowac Billowi za prezent,a najnowsze nero zawsze sie przyda:)
Gdyby ci bylo malo stron z crackami i serialami polecam ble ble ble i czesc All what U need !:)
Nero to nero ale blind i tak jest najlepszy !
–––SLAY3R–––
Przeczytaj regulamin, stanowczo zabrania on podawania linków do warezu.
mars28:
To wypal to ISO CDRWin'em, powinno pójść.
Wersja DEMO pozwala na wypalanie z prędkością tylko 1x
Nie wiem czy będzie mu się chciało tyle czekać
To wypal to ISO CDRWin'em, powinno pójść.
neo340:
nie mogę tego wypalić za pomocą Clona CD bo to jest plik spakowany rarem, Clon tego nie widzi, tzn takich plików :roll: :roll: :roll:
Faktycznie rar od wersji chyba od wqersji 3.0 rozpakowuje pliko o rozszerzeniu isso
Jak masz ściągnięty obraz z ze stron microsoftu..
Otwórz nero i zakładkę nagraj obraz płyty
i pokarze Ci się okienko gdzie trza wybrac w którym katalogo ściągnełeś ten obraz czyli plik o rozszerzeniu isso (plik nierozpakowany)
I wypali Ci płytkę z obrazem płytki Jak się boisz to zaksperymentuj z CDRW.. Mnie clon nie widział tez plików isso np jak ściągałem knopiksa..
ściągnąłem to ze strony microsoft, zgodnie z instrukcjami jakie podałeś, wypełniłem rubryczki, przysłali mi na mój adres cd key i link, i to właśnie jest to, spakowane rarem. :roll: :roll: :roll:
neo340:
nie mogę tego wypalić za pomocą Clona CD bo to jest plik spakowany rarem, Clon tego nie widzi, tzn takich plików :roll: :roll: :roll:
Jakto RAREM ??
Skąd to ściągnąłeś.
Pewnie KaZaA.
Ściągnij sobie jeszcze raz ze strony microsoftu
Wszystko jest opisane tutaj:
http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=7121
no to uruchom instalke z winxp i powinno pojsc bez problemow!!!
neo340:
nie wiem, moźe ja popełniłem jakiś błąd, zassałem z netu plik spakowany rarem o wadze 542 mb, rozpakowałem go i zgrałem na płytkę, nero 6. nie wiem moźe jest potrzebny jeszcze jakiś plik, ten ściągnąłem z linka jaki mi przyszedł na pocztę, aha, płytka którą zrobiłem startuje z windowsa, nie startuje tylko z DOS, moźe ktoś wie co robić dalej??
Niepotrzebnie rozpakowywałeś.
Trzeba było wypalić za pomocą CloneCD.
nie wiem, moźe ja popełniłem jakiś błąd, zassałem z netu plik spakowany rarem o wadze 542 mb, rozpakowałem go i zgrałem na płytkę, nero 6. nie wiem moźe jest potrzebny jeszcze jakiś plik, ten ściągnąłem z linka jaki mi przyszedł na pocztę, aha, płytka którą zrobiłem startuje z windowsa, nie startuje tylko z DOS, moźe ktoś wie co robić dalej??
Do zgrania tego obrazu najlepiej uźyć alcochola 120%, albo clona. Nagrałem tym pierwszym i płytka startuje.
zassałem, zgrałem w nero na płytkę i równiez mi nie startuje, próbowałem z dyskietki startowej i teź nic, nie wiem czemu :roll: :roll: :roll:
sprunuj nagrać bo w neronie jako płytę startową
ewentualnie bendziesz potrzebował dyskietke startową
ewentualnie bendziesz potrzebował dyskietke startową
A skąd sciągnełes tego windowsa xp serwer.
Nie chodzi mi o p2p
Nie chodzi mi o p2p
Juz tak tez prubowalem i tez nic wogule jakby to nie byl wogule rzaden win ;/ moze jakas inna propozycja?
Ustaw na bootowanie z cd. (w biosie) I reset. Płyta w napędzie. I lecisz ...
Ustaw na bootowanie z cd. (w biosie) I reset. Płyta w napędzie. I lecisz ...
Strona 1 / 1