problem z wejsciem do jakiegokolwiek folderu
mam problem. otóż kiedy chce wejsc do jakiegokolwiek folderu dwukrotnie w niego klikając otwiera mi sie wiersz polecen. po kliknięciu prawym przyciskiem u samej góry tez jest wiersz polecen. mozna to jakos zmienic?
Odpowiedzi: 8
kolego to sowa nauczył się tej odp od bawara i tylko się odgryzł nie na odwrót
[b]Bawar[/b] zawisł za inne przewinienia. M. in. za flood.
A ta złota rada o formatowaniu kompa na każdą bolączkę systemu - to właśnie od kolegi [b]Sowy[/b] - [b]Bawar[/b] wyczytał - i tak samo się odgryzł :) I słusznie, imo.
[quote=sowa103]tu sie mozecie czegos nauczyc[/quote]A co do pouczania nas: Może zacznij od ciebie i poczytaj regulamin ze szczególnym uwzględnieniem pojęcia floodu albo pojedziesz na drugi turnus wakacyjny, za kolegą.
[b]edit//[/b]
[color=darkred]Ostatni post usunięty za brak merytorycznej treści.
I sugeruję uprzejmie, aby wrócić do tematu, albo nie będzie do czego wracać.[/color]
http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=145595&st=0&gopid=959229entry959229 tu sie mozecie czegos nauczyc
na taki cudowny pomysł wpadłbym i bez waszej pomocy... dzieki
Z ust mi to wyjąłeś, [b]Bawar[/b]. :mryellow:
Szkoda, że dowiesz się o tym dopiero za dwa dni :/
sformatuj kompa:)
ale niestety przywracanie systemu do tej pory miałem wyłączone i teraz nie mam żadnego punktu do którego mógłbym przywrócić. macie może jakiś pomysł co jeszcze można z tym zrobic?
Przeskanować kompa, i/lub przywrócić system do punktu sprzed pierwszego zajścia tej sytuacji.
Reszta pomysłów to tylko gdybanie.
-
[u][b]sowa103[/b][/u], czy aby nie przesadzasz ? [quote=XanTyp]Przeskanować kompa, [/quote] i od tego trzeba było zacząć. I jeżeli tego nie zrobiłeś, a tylko naprawiłeś w/g rad w podanym przez Ciebie linku to przeskanuj bo robal może dalej siedzieć na dysku. I nie oceniaj Forum po jednej "poradzie" [u][b]Bawar`a[/b][/u]. Zresztą dostał za nią dwa dni urlopu.
Strona 1 / 1