Problem z WebProxy

Po włączeniu komputera wyświetla się komunikat:
"WebProxy.exe – nie moźna znaleźć składnika
Uruchomienie aplikacji nie powiodło się, poniewaź
nie znaleziono pavdll.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji pomoźe naprawić problem."

Skąd mam wziąźć tą aplikację źeby zainstalować ją ponownie??

I jeszcze jeden problem: po włączeniu komputera
włącza się folder moich dokumentów. Co mam zrobić aby
przestało??

Odpowiedzi: 12

a poszukaj na płycie z oprogramowaniem
kamaa
Dodano
07.09.2005 01:53:24
Poszukałem. Nie ma tego pliku.
Valenar
Dodano
06.09.2005 18:03:05
sprawdź czy istnieje na dysku ten plik pavdll.dll Jesli tak wego zarejstruj start=>> uruchom regsvr32 pavdll.dll
kamaa
Dodano
06.09.2005 11:02:42
Valenar:
Czy ktoś moźe mi polecić jakiś dobry antywirus?

juz pisalem w tym temacie: w/g mnie najlepszy antywirus to NOD32jest to wersja trial ale mozna go przerobic w wersje dlugoterminowa niepytajcie mnie jak to zrobic bo to jest proste jak parasol:D
Jackal004
Dodano
05.09.2005 21:39:56
Czy ktoś moźe mi polecić jakiś dobry antywirus?
Valenar
Dodano
05.09.2005 17:40:22
[quote="Valenar"]Czytałe źe avast! jest jednym z najlepszych.No to glupoty czytales zapomniales dodac ze avas jest jednym z najlepszych ale posrod darmowych antywirusow :D Poza tym cholernie spowalnia prace systemu i lokuje swoje pliki w katalogu TEMP a to juz zawiele :evil:
Jackal004
Dodano
03.09.2005 12:58:33
Czytałe źe avast! jest jednym z najlepszych. Oczywiście odinstalowywałem Pandę z panelu, ale się nie dało odinstalować. Uźyję Easy Cleanera
Valenar
Dodano
02.09.2005 22:00:47
Valenar:
Była wyłączona jak próbowałem odinstalować... Wyświetlił się komunikat, źe brakuje jakiegoś pliku.
Najwyraźniej jest potrzebny do deinstalacji programu.
Co mam zrobić? Mam program Avast!, a Panda to był trial...

Panda i avast to lipne antywirusy zainstaluj sobie noda32 :D a jezeli masz wylaczoną pande i niechce sie odistalować hmmmm a probowales ja odinstalowac z panelu sterowania?? a jezeli to nie pomoze poprostu usuń folder z pandą i zainstaluj sobie program easy cleaner i powyrzucaj wszystkie nie potrzebne pliki i wyczyść rejestr tym programem powinno byc dobrze ale jezeli nie bedziesz mogl usunąć folderu z panda to bedzie znaczylo ze dalej dziala czyli zamknij ja z panelu menadzer zadań i tyle:)
Jackal004
Dodano
30.08.2005 19:42:39
Była wyłączona jak próbowałem odinstalować... Wyświetlił się komunikat, źe brakuje jakiegoś pliku.
Najwyraźniej jest potrzebny do deinstalacji programu.
Co mam zrobić? Mam program Avast!, a Panda to był trial...
Valenar
Dodano
30.08.2005 12:27:33
Valenar:
Tej Pandy się nie da wogóle usunąć... Próbowałem ale wyświetlił się komunikat, źe brakuje jakiegoś pliku... A zainstalować jeszcze raz teź się nie da.

co sie nieda stary wszystko sie da,pandy nie mozesz usunac pewnie dlatego,źe ona wciaź działa a przed usunieciem trzeba ja wyłaczyc,najlepiej to zrobic klikjac na trzech króli :D
Jackal004
Dodano
30.08.2005 12:06:54
Tej Pandy się nie da wogóle usunąć... Próbowałem ale wyświetlił się komunikat, źe brakuje jakiegoś pliku... A zainstalować jeszcze raz teź się nie da.
Valenar
Dodano
29.08.2005 12:27:02
Próbowałeś przeinstalowac tą Pandę jak komunikat podpowiada ?
Sprawdziłeś czy masz na dysku plik pavdll.dll ?
Moźe trzeba by go przerejestroiwac ?

Co do drugiego pytania to niedawno był podobny temat, przeanalizuj zamieszczone tam podpowiedzi, przedtem teź kilka się pojawiło.
Bobi
Dodano
29.08.2005 12:16:08
Valenar
Dodano:
29.08.2005 11:31:55
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1