Problem z Vivo !

Posiadam kartę Power Color Radeon 9100 128 MB VIVO i właśnie z tym Vivo są same problemy.Wszędzie szukałem rozwiązania, ale nie znalazłem.Mój problem jest inny od wszystkich spotkanych na tym forum, czy innym!.
Otóź po podłączeniu (na oryginalnych kablach ) z telewizorem kablem svideo–svideo–przejściówka Euro i włączeniu komputera wywala mi korki.W tym wypadku pomaga delikatne wysunięcie wtyczki od monitora z gniazda na karcie.komputer startuje normalnie, obraz jest w telewizorze (kolorowy ).
Po podłączeniu kablem czincz–czincz–przejściówka EURO przy telewizorze, komputer startuje ale monitor się nie załącza( dioda pomarańczowa).
Wyźej to był opis reakcji z wyjściem TV–Out.
Teraz Video–In.
Połączenie kablem czincz–czincz daje mi obraz z Tv lub magnetowidu na komputerze, ale jest on czarno–biały z zielonym paskiem u góry i jest przeplatany fioletowymi, ukośnymi pasami, a na dodatek skacze.
Po Podłączeniu kablem svideo–svideo objawy są jak wyźej!. Wszystkie kable sa raczej ok. , moźe to być wina złego rozgałęźnika VIVO 9 pin , złej pzejściówki EURO lub jakiegoś konfliktu mas.
Moźe ktoś z was wie o co w tym chodzi i mi cos doradzi !
Z góry dzięki!!![/i][/b]

Odpowiedzi: 0

Anonymous
Dodano:
16.02.2004 09:47:27
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0