Problem z usuwaniem plików avi
Od jakiegoś czasu nie mogę usunąć źadnego pliku avi. Wyskakuje komunikat "Plik jest uźywany przez inną osobę lub program. Zamknij wszystkie programy które mogą uźywać tego pliku i spróbuj ponownie" O co chodzi? Nikomu nie udostępniam swoich dysków, dzieje się tak tylko w przypadku filmów avi. Wszystkie z innymi rozszerzeniami posłusznie lądują w koszu.
POMOCY !!
POMOCY !!
Odpowiedzi: 6
Sposób SLAY3Ra pomógł, dziękuję. Czyli dla przypomnienia:
"Trzeba odpalić regedit i przejść do:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/CLSID/{87D62D94–71B3–4b9a–9489–5FE6850DC73E}/InProcServer32
Trzeba usunąć ostatni człon czyli InProcServer32 z rejestru, i restarcik systemu. Teraz moźna usuwać dowoli , jedyna wada tego sposobu to to, źe jak kliknie się film prawym/właściwości to na zakładce podsumowanie nic nie pokaźe – ale po co to komu."
Problem rozwiązany, temat zamknięty.
"Trzeba odpalić regedit i przejść do:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/CLSID/{87D62D94–71B3–4b9a–9489–5FE6850DC73E}/InProcServer32
Trzeba usunąć ostatni człon czyli InProcServer32 z rejestru, i restarcik systemu. Teraz moźna usuwać dowoli , jedyna wada tego sposobu to to, źe jak kliknie się film prawym/właściwości to na zakładce podsumowanie nic nie pokaźe – ale po co to komu."
Problem rozwiązany, temat zamknięty.
OT:
Ja sie dopiero co obudziłem z drzemki i jeszcze działam trochę wolno :)
Ja sie dopiero co obudziłem z drzemki i jeszcze działam trochę wolno :)
OT:
Masz.... nawet za błyskotliwosc pochwalic Cie nie moge ?? :wink:
Nie pasi zem Cie szybciej znalazl od niz Ty :mrgreen:
:P
SLAY3R:
updt. Bobi i co się wcinasz :P
Masz.... nawet za błyskotliwosc pochwalic Cie nie moge ?? :wink:
Nie pasi zem Cie szybciej znalazl od niz Ty :mrgreen:
:P
Zobacz np. tutaj: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=8668&highlight=avi
updt. Bobi i co się wcinasz :P :wink:
updt. Bobi i co się wcinasz :P :wink:
Żaden player nie ma tych filmów na swojej liście. Zajmuję się edycją wideo i wystarczy jak utworzę lub skopiuję jakiś nowy plik avi, a jest on juź zablokowany i nie da się go usunąć. Powoli przez to kończy mi się miejsce na dyskach...
Strona 1 / 1