problem z ustawieniami drukarek
Witam, mam problem z ustawieniami drukarek nie mam moźliwości aby we właściwościach po zmianie ustawień uźyć przycisku zastosuj (ikonka jest jasno szara) dotyczy to wszystkich drukarek. Zmieniłem system z millennium na xp nie wiem jak poradzić sobie z tym problem licząc na pomoc pozdrawiam.
Odpowiedzi: 3
Ustawienia dotyczą panelu drukarek (panel sterowania/drukarki/drukarki i fasy) zaznaczam konkretną drukarkę, klikam prawym przyciskiem wybieram właściwości drukarki i juź na tym etapie nie mam moźliwości uźycia przycisku ZASTOSUJ (jest jasno szary) mogę zmieniać parametry w poszczególnych zakładkach bez moźliwości ich zapamiętania poprzez uźycie przycisku zastosuj. Drukarki zainstalowane to HP laserJet 4 i atramentowa HP deskJet 710c Teraz mogę drukować ale jedynie w ustawieniach jakie narzucił xp
Nie mam konfliktów w menadźerze urządzeń
Jestem jedynym uźytkownikiem(administratorem) xp (oryginał) jest świeźo zainstalowany na na nowym komputerze (Pentium 4, 3 Ghz 512 RAM ) (poprzednio był zainstalowany XP niemiecki) i na niego zainstalowałem xp polski bez de instalacji wersji niemieckiej (nie wiem jak moźna deinstalować xp) moźe tu tkwi przyczyna jestem laikiem i będę wdzięczny za kaźdą pomoc pozdrawiam
Nie mam konfliktów w menadźerze urządzeń
Jestem jedynym uźytkownikiem(administratorem) xp (oryginał) jest świeźo zainstalowany na na nowym komputerze (Pentium 4, 3 Ghz 512 RAM ) (poprzednio był zainstalowany XP niemiecki) i na niego zainstalowałem xp polski bez de instalacji wersji niemieckiej (nie wiem jak moźna deinstalować xp) moźe tu tkwi przyczyna jestem laikiem i będę wdzięczny za kaźdą pomoc pozdrawiam
Zobacz czy w manadźerze urządzeń nie masz konfliktów.
Opisz jakich ustawień w jakim oknie (okno panelu drukarki okienko z ustawieniami drukarek w windows) jaka drukarka.
Napewno więcej podpowiedzi było by jak najbardziej na miejscu.
A narazie to mogę tylko tyle:
sterowniki najnowsze dowalić, uprzednio wywalając wszystkie pozostałości po starych sterach.
Ps. nie trzeba zakładać 2 takich samych tematów w osobnuch działach. Poprostu wystarczy jeden i czierpliwie czekać.
Napewno więcej podpowiedzi było by jak najbardziej na miejscu.
A narazie to mogę tylko tyle:
sterowniki najnowsze dowalić, uprzednio wywalając wszystkie pozostałości po starych sterach.
Ps. nie trzeba zakładać 2 takich samych tematów w osobnuch działach. Poprostu wystarczy jeden i czierpliwie czekać.
Strona 1 / 1