Problem z urządzeniami na USB
Gdy chcę odczytać dane np. z pendrive'a , windows chce ciągle to formatować i nie może dokończyć formatowania. Próbowałem na innym komputerze i wszystko działało. Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 2
a windows montuje ci tego pendrive jako dysk stacjonarny czy jako dysk przenośny...??
Sformatuj przez konsole.....
Start->uruchom->cmd-> format (Literka dysku): ->Enter
Jeśli to nie pomoże to sformatuj na innym komputerze.
-
[quote=drag0n666]Sformatuj przez konsole..... Start->uruchom->cmd-> format (Literka dysku): ->Enter Jeśli to nie pomoże to sformatuj na innym komputerze. [/quote] Już próbowałem obu metod i nic.
Strona 1 / 1
[quote=drag0n666]a windows montuje ci tego pendrive jako dysk stacjonarny czy jako dysk przenośny...??[/quote] Dysk przenośny
[quote=kasek_mdc][quote=drag0n666]a windows montuje ci tego pendrive jako dysk stacjonarny czy jako dysk przenośny...??[/quote] Dysk przenośny [/quote] Sformatuj go jakimś programem.
[quote=drag0n666][quote=kasek_mdc][quote=drag0n666]a windows montuje ci tego pendrive jako dysk stacjonarny czy jako dysk przenośny...??[/quote] Dysk przenośny [/quote] Sformatuj go jakimś programem.[/quote] Wciąż windows chce formatować
[quote=kasek_mdc][quote=drag0n666][quote=kasek_mdc][quote=drag0n666]a windows montuje ci tego pendrive jako dysk stacjonarny czy jako dysk przenośny...??[/quote] Dysk przenośny [/quote] Sformatuj go jakimś programem.[/quote] Wciąż windows chce formatować[/quote] Polecam zrobić re instalacje:)(Zawsze pomaga:lol: )