Problem z uruchomieniem kaźdego programu hrrrrrrrrrrr

Witam serdecznie
Problem jest nasepującej maści:
Pewnego dnia moja siostrzenica próbowała zainstalować jakąś grę (chyba taka z gazety)i od tamtej pory mam dzwny problem gdyź nie mogę uruchomić źadnego programu – dosłownie źadnego – Offica, AV, itp. Wyskakuje komunikat o niemoźności znaleźienia odpowiedniej biblioteki koniecznej do uruchomienia danego programu (inna biblioteka do innego programu) dziwne jest to źe ja tą bibliotekę odnaduję w systemie czyli źe jest !!!???!!! A co jeszcze dziwniejsze to to źenp nie mogę uruchomić np Worda (programu) a sam plik wczesniej zapisany w formacie Worda mogę odtworzyć i normalnie na nim pracować – i tak jest z kaźdym programem.
Skanowanie nic specjanego nie wykryło (skanery Avast, norton – zarówno te zainstalowane jak te on–line.

Przywracanie systemu nie działa bo to tezjest program a wec i jego nie mogę uruchomić
Najprostrzym sposobem było by zaewne preinstalowaniesystemu ale jak ktoś ma pecha to ma – płytka zaginęła

Pomoźecie? ....................... POMOŻEMY :–)

Odpowiedzi: 1

A w przyklejonym FAQ byłeś juź ?? Wdziałeś co Bobi tam napisał o niedziałających exe ?? Próbowałeś tego ??
Żółty
Dodano
29.08.2005 18:50:24
tbrally
Dodano:
29.08.2005 18:27:43
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1