Problem z uruchamianiem i wyłączaniem komputera
Mam windows XP home edition. Podczas wlaczania systemu mam komunikat aby nacisnac ctr+alt+delete i sie pyta o haslo, a ja nie zakladalem i wciskam enter i mi wchodzi. Jak daje menu star wylacz komputer to wyskakuje mi lista co chce zrobic zamiast trzy ikonki. Jak zrobic aby przy wlaczaniu nie trzeba bylo dawac tej opcji, i przy wylaczaniu byl styl XP. Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 4
Włącz i szybkie przełączanie i ekran powitalny.
P.S. A może zainteresuj się FAQ w tym dziale dot. funkcji autologowania?
TO juz robilem i mi cos innego wyskoczylo. Nazwa uzytkownika: Administrator i wyskauje komunikat ze ten zytkownik ma brak uprawnien do komputera i musze zmieniac nazwe administrator na kuba (moja nazwa konta) jak to zklikiwdowac aby sie odrazu wlaczal.
Panel Sterowania > Konta uzytkownikow > Zmien sposob logowania sie uzytkownikow > Zaznacz Uzyj ekranu powitalnego. A przy tym teraz mi pokazuje uruchamianie systemu windows czy cos w tym stylu i sie nie chce uruchomic i tak czekal przez 5 min i nic sie nie dzialo...
Zrob nastepujaca rzecz:
Panel Sterowania > Konta uzytkownikow > Zmien sposob logowania sie uzytkownikow > [b]Zaznacz[/b] Uzyj ekranu powitalnego
jak opracujesz nazwę tematu oddająca treśś tematu to zgloś sie z prywatną wiadomościa (przycisk PM) do mnie bądź do innego moderatora. Temat zostanie odblokowany. Na teraz - kłódka.
Strona 1 / 1