Problem z systeminfo
Witam jestem nowy i problem który mam jest takźe nowy.Na forum i nigdzie indziej nie znalazłem jego rozwiązania dlatego ośmielam się Was Drodzy prosić o pomoc a mianowicie,po instalacji Windows Xp pro wszystko jest ok,natomiast po zainstalowaniu SP1 pojawia się problem z poleceniem systeminfo, a takźe po wejściu na Mój komputer/właściwości nie są wyświetlane dane o procesorze i Pamięci ram .
Odpowiedzi: 5
Jednak widzę źe tylko ja mam taki nietypowy problem.
Jak go rozwiąźe to dam znać na tym forum.
Narazie.
Jak go rozwiąźe to dam znać na tym forum.
Narazie.
Jednak chyba nikt nie ma tego problemu?
Napisałem wczoraj źe po ponownym zainstalowaniu SP2
problem ustąpił jednak się muliłem problem nadal istnieje po wpisaniu systeminfo program wyświetla info:BŁĄD:Wykonanie serwera nie powiodło się. Moje pytanie jak to naprawić za rady z góry Dziękuje
Pozdrawiam S_tach
Napisałem wczoraj źe po ponownym zainstalowaniu SP2
problem ustąpił jednak się muliłem problem nadal istnieje po wpisaniu systeminfo program wyświetla info:BŁĄD:Wykonanie serwera nie powiodło się. Moje pytanie jak to naprawić za rady z góry Dziękuje
Pozdrawiam S_tach
Witam XP to oryginał . Wczoraj wyłączyłem kartę sieciową poniewaź nie korzystam na tym Kompie z netu.
Zainstalowałem jeszcze raz SP2 narazie wszystko OK tylko po komendzie systeminfoczas pracy komputera: BRAK
Pozdrawiam
Zainstalowałem jeszcze raz SP2 narazie wszystko OK tylko po komendzie systeminfoczas pracy komputera: BRAK
Pozdrawiam
A próbowałeś z uruchom komenda chkdsk /f i sfc /scannow i restart i zobacz.
Zobacz na szkodniki moźe coś masz.
Zmień instalacyjny XP na oryginał.
Zobacz na szkodniki moźe coś masz.
Zmień instalacyjny XP na oryginał.
Witam.W całym necie nie znalazłem rozwiązania mojego problemu i widzę źe tutaj teź nie znajdę.
Strona 1 / 1