Problem z Siecią, pomurzcie bo jest to wazne dla mnie!!
cze!!
mam problem posiadam net w aster i co miesiac mam mozliwosc przenoszenia sie zip prywwatnego na publiczny i odwrotnie. no i pewnego razu przenisłem sie na publiczny, zrobiłem tak z moim i mojego ojca kompem. i włąsnie od tego momentu niemam dosteou do jego dysku mimo to ze wczesniej był, robiłem chyba wszytsko o nic!
sparawdzałem antywirusem czy przypadkiem wirusa niema, ale niema wiec w czym problem lezy??
mam problem posiadam net w aster i co miesiac mam mozliwosc przenoszenia sie zip prywwatnego na publiczny i odwrotnie. no i pewnego razu przenisłem sie na publiczny, zrobiłem tak z moim i mojego ojca kompem. i włąsnie od tego momentu niemam dosteou do jego dysku mimo to ze wczesniej był, robiłem chyba wszytsko o nic!
sparawdzałem antywirusem czy przypadkiem wirusa niema, ale niema wiec w czym problem lezy??
Odpowiedzi: 5
Tu masz ten sam problem – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=20744
Wszystko rozbija sie o uprawnienia.
Wszystko rozbija sie o uprawnienia.
Obydawj Xp profesional!
A ajk bore recznie chce przejsc na jego komp pisze ze nieam uprawniwn i musze sie skontaktowac z administratorem??
A ajk bore recznie chce przejsc na jego komp pisze ze nieam uprawniwn i musze sie skontaktowac z administratorem??
Jakie macie systemy ?
densk al;e niedziała!!
Pisze:
"sciezka nie istnieje lub nirokresla katalogu"
ale u ojca wszytkie dyaki sa udostepnione.
co robić??
Pisze:
"sciezka nie istnieje lub nirokresla katalogu"
ale u ojca wszytkie dyaki sa udostepnione.
co robić??
zrób sobie skrót albo uruchom polecenie
gdzie owe xxxx to jego publiczne IP. Jeśli udostępnia pliki to je znowu zobaczyszexplorer //x.x.x.x
Strona 1 / 1