Problem z "uruchom jako..."

Z konta użytkownika o uprawnieniach ograniczonych nie mogę uruchomić programu np. RegCleaner z menu kontestowego \ uruchom jako... Wpisuję nazwę użytkownika z uprawnieniami administratorskimi , jego hasło i mimo tego nie chce się uruchomić. Co mogę zrobić ?

Odpowiedzi: 1

Usługa Logownia Pomocniczego działa ??

Problem jest tylko z RegCleaner czy z każdą aplikacją uruchamianą poprzez Uruchom jako ... ??
Żółty
Dodano
31.07.2006 16:13:57
  • maresz 31.07.2006 16:50:39

Nie bardzo to rozumiem : " usługa logowania pomocniczego" . Normalnie z ekranu powitalnego - bez problemu , ale cokolwiek ,napisałem RegCleaner ale nawet FF , w trybie "uruchom jako.." nie działa .<br>

• Żółty 31.07.2006 17:01:35

Start -&gt; Uruchom -&gt; services.msc i sprawdź stan usługi Logowanie pomocnicze.<br>

• maresz 31.07.2006 19:04:27

Serdeczne dzieki ! Mialem wylaczona usluge "logowanie pomocnicze" dlatego mi nie dzialalo . Czy sposob uruchamiania moze byc reczny , czy automatyczny ?Pisze wlasnie w sposob : "uruchom jako.." i daje sie uruchamiac , ale jak zauwazyles nie moge pisac polskich liter.Nie dziala klawisz Alt. W pewnym momencie przelaczylo mnie na inna strone www - to dwa. I caly czas mruga klepsydra przy strzalce kursora myszy - to trzy.<br>Podsumowujac cos nie jest dobrze.<br>

maresz
Dodano:
31.07.2006 15:40:09
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1