Problem z "HP Deskjet 930c"
Mam problem z drukarką a mianowicie drukuje mi od końca, zmiana sterów nie pomaga , format był 2 razy
Takie zeczy dzieja sie na XP bo na 98se jest ok.
:(
Nie wiem czego to wina , moze ktoś wie o co chodzi :?:
Z góry dzieki ,
Wesochych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku :D
Takie zeczy dzieja sie na XP bo na 98se jest ok.
:(
Nie wiem czego to wina , moze ktoś wie o co chodzi :?:
Z góry dzieki ,
Wesochych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku :D
Odpowiedzi: 13
Mam ta samą drukarke i wszystko jest OK nic nie trzeba przestawiać ... jedynie instaluje sterowniki z www.hp.pl a nie te krojone z systemem.
L..i..S..e..K:
Dzieki za pomoc :evil:
Lisek, Ty tutaj sie na nas nie obruszaj, tylko spójrz trzeźwo na sprawę. Koledzy pomogli Ci tak, jak tylko potrafili (ja napisałbym tak samo), Ty piszesz, źe zastosowałeś się do ich zaleceń, ale dalej jest nie tak, chociaź w moim mniemaniu powinno byc wszystko O.K.
W takim razie z usunieciem tej anomalii bedziesz musiał poczekać najwcześniej do reintslki systemu, albo i później.
Jednak, spójrz na sprawę z drugiej strony i zauwaź korzyści tego, źe tak masz (pisałem oo nich wyźej). Ja tam bym sie nie martwil z tego powodu i Tobie tez tak radzę.
POZDRAWIAM, Pawek.
Dzieki za pomoc :evil:
W takim razie daj sobie z tym spokój, bo to chyba nie jest aź tak wielki problem – ja nawet wole jka mi się tak drkuje, bo przynajmniej nie musze potem przekładac kartek, źeby było po kolei.
Niestety tam teź jest to odznaczone ,
Moze macie jeszcze jakieś pomysły ??
Moze macie jeszcze jakieś pomysły ??
Ano własnie oto mi chodziło.
A moźe w programie z którego drukujesz teź masz ustawione źeby drukowało od końca.
W wordzie jest taka opcja w plik/drukuj.../opcje.../drukuj od ostatniej strony.
A moźe w programie z którego drukujesz teź masz ustawione źeby drukowało od końca.
W wordzie jest taka opcja w plik/drukuj.../opcje.../drukuj od ostatniej strony.
SLAY3R:
Wejdź do drukarek i faksów. Kliknij drukarkę prawym i wejdź do preferencji drukowania. Na zakładce funkcje odznacz: rozpocznij drukowanie od ostatniej strony.
I nic ... :(
Wejdź do drukarek i faksów. Kliknij drukarkę prawym i wejdź do preferencji drukowania. Na zakładce funkcje odznacz: rozpocznij drukowanie od ostatniej strony.
Tak, od ostatniej strony do pierwszej ...
No moze da sie to ustawiac ale gdzie :?: :?:
No moze da sie to ustawiac ale gdzie :?: :?:
Jedno pytanie – czy drukuje od ostatniej strony do pierwszej czy tekst "do góry nogami".
Jeśli od ostatniej do pierwszej to generalnie rzecz biorąc nie masz się czym martwić – to kwestia ustawień – nie ....... źe to wina sterów – ja mam HP DJ 840C i teź drukuję od końca do początku !
Jeśli od ostatniej do pierwszej to generalnie rzecz biorąc nie masz się czym martwić – to kwestia ustawień – nie ....... źe to wina sterów – ja mam HP DJ 840C i teź drukuję od końca do początku !
za usera forum. :wink:L..i..S..e..K:
Za kogo ty mnie masz ??
Za kogo ty mnie masz ??
Pewnie ze pod XP :)
Pewnie ze pod XP :)
a masz stery pod xp ? bo to ewiedentnie wina sterow
Strona 1 / 1