Problem z Pulpitem
Witam.Mam problem z pulpitem – wyświetla mi się ostrzeźenie,źe mój komp moźe byc zaraźony itp.Zmienia się wraz z czarną planszą i mojątapetą co parę sekund.Później pojawia się komunikat,źe IE nie moźe otworzyc jakiejś strony html z active desktop czy jakoś tak.Po kliknięciu OK – wyłącza to chyba active desktop mój pulpit wygląda dość nietypowo – z lewej strony mam menu zadania folderów itp. We właściwościach pulpitu zniknęła mi zakładka dotycząca pulpitu! :shock:
Odpowiedzi: 3
Kolego, napisales ledwo 5 postow i chyba we wszystkich radzisz usuwac i instalowac od nowa. Daruj sobie prosze takie "rady".polarowicz:
usunołbym cały win.i zainstalował ponownie
Melvin, w dziale Bezpieczenstwo znajdziesz temat FAQ a wnim cos takiego –> "Usuwanie "czerwonej tapety" – "Danger: Spyware"".
Przeskanuj komputer czymś antyspyware'owym, jakimś antywirusem, ew. wklej log z HijackThis
gdybym był na twojim miejscu to sprópowałbym jakiegoś programu antiwirusowego polecam avants 4,6 home edition.jeśli to niepomorze usunołbym cały win.i zainstalował ponownie.rzyczę sukcesów 8)
Strona 1 / 1