Problem z przywracaniem systemu
Jakie moga byc przyczyny braku mozliwosci przywracania systemu?
Za kazdym razem gdy chce przywrocic system wyskakuje komunikat, ze operacja nie powiodla sie i zadne zmiany nie zostaly wprowadzone.
Za kazdym razem gdy chce przywrocic system wyskakuje komunikat, ze operacja nie powiodla sie i zadne zmiany nie zostaly wprowadzone.
Odpowiedzi: 7
To chyba nie jest kwestia wersji. W systemie zainstalowanym z mojej plyty na innym komputerze, przywracanie systemu dzialalo bez zarzutow.
Chyba jednak ten typ tak ma :(. Ja sprawdzilem u siebie i tez nie dziala. Tez mam wersje prof. Wiec nic sie na to chyba nie poradzi
Ja mam tak samo, automatycznie czy ręcznie ustawiam punkt przywracania jest bez znaczenia, nie cofa. Kilka razy na nowo juź instalowałem i teź tak ma, sprawdzałem nawet świeźo po zainstalowaniu sterów – bez zmian. Chyba taka wersja..a mam prof.
Krzynek–1411:
P.S. jak uruchomic winXP w trybie awaryjnym ?
Podczas uruchmiania komputera (jak sie pojawia ten czarny ekran z bialymi literami) naciskasz F8 i pojawi Ci sie w jakim trybie chcesz otworzyc i tam wybierasz ;)
Probowalem z punktem utworzonym recznie i automaczynie – efekt taki sam :( – "Przywracanie systemu niekompletne".
Defragmentowanie i porzadkowanie dysku niestety nie pomoglo. Moze jeszcze sprobuje naprawic system z plyty instalacyjnej.
Defragmentowanie i porzadkowanie dysku niestety nie pomoglo. Moze jeszcze sprobuje naprawic system z plyty instalacyjnej.
Korzystasz z punktu kontrolnego utworzonego ręcznie czy automatycznie przez system?
Jeźeli uporzędkowanie dysku nie pomoźe ( chkdsk, defrag, wolne miejsce ) to widać ten typ tak ma.
Czasem to bydle, bez źadnej znanej przyczyny tak isę potrafi zachowywać ,
Zobacz jeszcze w logach czy występuje jakiś komunikat
związany z operacja przywracania.
PS.
W awaryjnym jest tak samo ?
Czasem to bydle, bez źadnej znanej przyczyny tak isę potrafi zachowywać ,
Zobacz jeszcze w logach czy występuje jakiś komunikat
związany z operacja przywracania.
PS.
W awaryjnym jest tak samo ?
Strona 1 / 1