Problem z przywracaniem systemu po formacie
Po sformatowaniu dysku nie działa przywranie systemu,gdy chcę go uruchomić otrzymuję następujacy komunikat: Przywracanie systemu nie moźe chronic tego komputera.Uruchom ponownie komputer,a następnie ponownie uruchom Przywracanie system.Więc uruchamiam ponownie komputer,potem przywracanie systemu i problem sie powtarza.Zaznaczam,źe mam wlączona funkcję przywracania systemu.Bardzo prosze o pomoc..... :( :( :(
Odpowiedzi: 6
Nie ma za co. Dwa piwa :P :wink: .
Dzięki EL NINO,zrobiłem jak pisałeś,był bład.Od 15.12.2005r.funkcja przywracania systemu juź zadziałała.Teraz jest spoko.Jeszcze raz dzięki. :D :D :D
zięki dzisiaj miałem imieniny,jestem troszkę ącniety,sorki jutro odpiszę dzięki za radę i za wszelką pomoc
Czego ?mettal:
Czegos tu nie rozumiem ?
waldek, wejdz do uslug –> z Uruchom "services.msc", wyszukaj usluge "Usluga przywracania systemu", sprawdz czy jest uruchomiona. Jesli nie, zobacz od jakich uslug jest zalezna (zakladka Zaleznosci) i sprawdz czy one sa uruchomione.
Ponadto mozesz zerknac do Podgladu zdarzen –> z Uruchom "eventvwr.msc", przejdz do "System" i sprawdz czy pojawiaja sie bledy zwiazane z "sr" lub "srservice". Jesli beda, otworz je podwojnym kliknieciem i przeczytaj.
Ile masz miejsca na dysku ?
Zaniosłem kompa do sklepu w którym go kupiłem i chłopak,który tam pracuje sformatował mi dysk systemowy "C" na moją prośbę.pół roku temu ten sam pracownik sklepu teź formatował mi kompa,ale po tamtym formatowaniu funkcja przywracania systemu działała.dzieki za odpowiedź...
Czegos tu nie rozumiem ? Ktory dysk sformatowales, ten co miales na nim system ? Jesli tak to jakim cudem chcesz skorzystac z przywracania systemu? Mozesz troche jasniej napisac ?
Strona 1 / 1