problem z przywróceniem systemu
mam pewny kłopot z tym, nie mogę przywrócić systemu, nie wiem z jakiego powodu, być moźe tu java w chodzi w grę, albo Mozilla firefox
taki otrzymuję komunikata, przy przywracaniu systemu
Przywracanie nie powiodło sięNa komputerze nie dokonano zmian. Program Przywracanie systemu nie mógł przywrócić komputera do stanu z określonego punktu przywracania. Wybierz inny punkt przywracania i spróbuj ponownie wykonać przywracanie.
taki otrzymuję komunikata, przy przywracaniu systemu
Przywracanie nie powiodło sięNa komputerze nie dokonano zmian. Program Przywracanie systemu nie mógł przywrócić komputera do stanu z określonego punktu przywracania. Wybierz inny punkt przywracania i spróbuj ponownie wykonać przywracanie.
Odpowiedzi: 3
Ale co ma java wspolnego z przywracaniem systemu ?
Jesli masz jakies super nowe informacje, chetnie sie z nimi zaznajomie.
Jesli masz jakies super nowe informacje, chetnie sie z nimi zaznajomie.
no, dobrze, ale jak to zrobić, juz próbowalem wszelkich moźliwości, ale zadna z nich nie nadaje się, kto wie, czy to nie jeden z powodów tu o których wspomniałem, myślę źe częściowo tu moźe być problem z javą, ale czy napewno?
Jest to częsta bolączka, na którą jakoś nie wynaleziono lekarstwa.
Dlatego część uźytkowników zamiast korzystać z iluzorycznego spokoju z przywracaniem związanego wyłacza tę opcję posiłkując się w zamian tworzonymi obrazami dysków/partycji.
Co do meritum sprawy – jedyne co moźna nap–isać to "idź za sugestią systemu" i spróbuj z innym punktem.
Dlatego część uźytkowników zamiast korzystać z iluzorycznego spokoju z przywracaniem związanego wyłacza tę opcję posiłkując się w zamian tworzonymi obrazami dysków/partycji.
Co do meritum sprawy – jedyne co moźna nap–isać to "idź za sugestią systemu" i spróbuj z innym punktem.
Strona 1 / 1