Problem z przelogowaniem ... :(

Alo... mam problem z przelogowaniem między uźytkownikami ...
Mam windowsa xp wczoraj formatowałem bo myślałem źe ten błąd zniknie ale dalej to samo ... Więc mam 2 konta moje i taty i jak siedze na moim dłuźszy czas i chce sie przelogować na jego kotno przy wpisywaniu hasła naciskam enter i wyskakuje czarny ekran i tabelka z komunikatem :

Komunikat logowania
System nie moźe wykonać tego logowania. Serwer uwierzytelniający raportuje błąd
(0xC0000BB) Więcej szczegółów moźna odnaleźć w dzienniku zadań.Przekaź ten błąd administratorowi sieci lub systemu

Próbowałem dać Przełącz uźytkownika to jak wpisuje hasło to pisze , źe jest błędne :–/
I nie wiem o co w tym chodzi :–/ Formatowanie nie pomogło :–/

Odpowiedzi: 7

Typ zdarzenia: Inspekcja niepowodzeń
Źródło zdarzenia: Zabezpieczenia
Kategoria zdarzenia: Logowanie/Wylogowanie
Identyfikator zdarzenia: 537 Data: 23–07–2002
Godzina: 09:17:42
Uźytkownik: ZARZĄDZANIE NT\SYSTEM
Komputer: nazwa komputera
Opis:
Błąd logowania:
Przyczyna: Podczas logowania wystąpił błąd
Nazwa uźytkownika: nazwa uźytkownika
Domena: domena
Typ logowania: 11
Proces logowania: User32
Pakiet uwierzytelnień: Negocjacja
Nazwa stacji roboczej: nazwa komputera
Kod stanu: 0xC00000BB
Kod podstanu: 0x0

Przyczyna
Ten problem występuje, poniewaź program Winlogon.exe próbuje w niewłaściwy sposób przetworzyć buforowane zalogowanie się uźytkownika na komputerze lokalnym.

Rozwiązanie
Poprawka jest obecnie udostępniana przez firmę Microsoft, ale jest przeznaczona tylko do rozwiązania problemu opisanego w tym artykule. Powinna być stosowana tylko na komputerach, na których ten problem występuje. Ta poprawka prawdopodobnie przejdzie dodatkowe testy. Jeźeli dany system nie jest powaźnie naraźony na ten problem, firma Microsoft zaleca poczekanie na następny dodatek Service Pack dla systemu Windows XP zawierający tę poprawkę.

Aby natychmiast rozwiązać ten problem, skontaktuj się z Pomocą techniczną firmy Microsoft w celu uzyskania poprawki. Aby uzyskać więcej informacji na temat dostępnych opcji pomocy technicznej oraz sposobu kontaktowania się z firmą Microsoft, odwiedź następującą witrynę w sieci Web:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;PL;CNTACTMS

Znalazłem na tej stronie rozwiązanie ale kurde nie wiem gdzie tą poprawke znaleść :–/ Trzeba mieć orginalnego windowsa xp źeby do nich sie zgłosić oto ??
capone
Dodano
16.08.2005 12:55:34
Jeśli chodzi o te krzyźyki na czerwonym tle to mam tak:
LsaSrv
Service Control Manger
Więc nie wiem o co chodzi :? :cry:
capone
Dodano
15.08.2005 19:24:35
Szukaj komunikatów o błędach (oznaczone białym krzyźykiem na czerwonym tle) – podejrzewam, źe źródłem moźe być winlogon lub ewentualnie userinit.
Amon–Ra
Dodano
15.08.2005 19:10:32
Tylko w którym pliku to znaleść :shock: :?
Tego jest mnóstwo !! Nie wiem gdzie tego szukać :?
capone
Dodano
15.08.2005 18:21:18
Pewnie w system.
Anonymous
Dodano
15.08.2005 17:00:34
hmm... wszedłem do tego i gdzie mam szukać to ??
Mam 3 kategorie:
System
Zabezpieczenia
Aplikacja

W którym mam to znaleść ??
capone
Dodano
15.08.2005 16:57:34
capone:
A jak tam zajrzeć i gdzie to znaleść ??

Start > Uruchom > eventvwr.msc i naciśnij Enter.
Dodam tylko, źe google.pl wyrzuca tylko jeden :arrow: wynik wyszukiwania sygnatury błędu, jaki podałeś, ale niezwiązany z Twoim problemem.
Amon–Ra
Dodano
15.08.2005 14:09:06
capone
Dodano:
15.08.2005 13:46:14
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1