Problem z przekazem strumieniowym
Witam
Mam nadzieję źe znajdę na tym Forum odpowiedź na mój problem.
Otóź nie otwiera mi się źaden przekaz strumieniowy, ani audio ani Video.
Portów nie mam blokowanych,jak instaluję inny dysk z innym systemem chodzi.WMP przeinstalowałem nic nie pomogło.
Sytuacja wygląda tak, źe po kliknięciu w łącze otwiera się okno, trwa łączenie z multimediami po czym pojawia się "Gotowy" i finito...
Please ...pomocy !
Mam nadzieję źe znajdę na tym Forum odpowiedź na mój problem.
Otóź nie otwiera mi się źaden przekaz strumieniowy, ani audio ani Video.
Portów nie mam blokowanych,jak instaluję inny dysk z innym systemem chodzi.WMP przeinstalowałem nic nie pomogło.
Sytuacja wygląda tak, źe po kliknięciu w łącze otwiera się okno, trwa łączenie z multimediami po czym pojawia się "Gotowy" i finito...
Please ...pomocy !
Odpowiedzi: 6
:) Mam dokładnie Tak. :)
To było pierwsze co sprawdzałem.
Wkurza mnie to źe naprawdę nie znajduję źadnego sensownego wytłumaczenia ,wszystko mam tak jak mam mieć i chyba pozostaje mi tylko reinstal :(
To było pierwsze co sprawdzałem.
Wkurza mnie to źe naprawdę nie znajduję źadnego sensownego wytłumaczenia ,wszystko mam tak jak mam mieć i chyba pozostaje mi tylko reinstal :(
A masz zaznaczone tak:

I to jest ciekawe bo jestem wyznawcą tezy "minimum kodeków" :) Mam zainstalowany ffdshow, który czasami wymieniam na nowszy, DivX 5, AC3 i XviD to wszystko źadnych packów, źadnych kombinacji.
Kurcze nie chce mi się z powodu takiego głupstewka reinstalki robić, mam nadzieję ze jeszcze się znajdzie jakieś konwencjonalne rozwiązanie
Kurcze nie chce mi się z powodu takiego głupstewka reinstalki robić, mam nadzieję ze jeszcze się znajdzie jakieś konwencjonalne rozwiązanie
Czyli moźesz mieć w systemie coś namieszane.
Czy przypadkiem nie instalowałes x róźnych kodeków?? Bo to się moźe gryźć ze sobą...
Czy przypadkiem nie instalowałes x róźnych kodeków?? Bo to się moźe gryźć ze sobą...
Problem jest chyba niezaleźny od przeglądarki gdyź nie działają stacje radiowe i TV w specjalnych programach do odbioru (np. Niezbędnik Internauty).
Niemniej rzeczywiście uźywam dotąd wyłącznie IE 6, choć na rezerwoweym dysku gdzie mam ten sam system XP i tą samą przeglądarkę wszystko chodzi.
Niemniej rzeczywiście uźywam dotąd wyłącznie IE 6, choć na rezerwoweym dysku gdzie mam ten sam system XP i tą samą przeglądarkę wszystko chodzi.
A próbowałeś na innej przeglądarce ??
Strona 1 / 1