Problem z przeinstalowaniem Windowsa XP
mialem Windowsa 98SE zainstalowanego na jednej partycji, dysk jest podzielony na 3 partycje; na dwoch pozostalych zainstalowalem Windowsa XP a na partycji z Win98 uaktualnilem XP; co mam zrobic by wykasowac wszystkie trzy wersje systemu, sformatowac partycje i zainstalowac jedna wersje WinXP :?:
Dziekuje za odpowiedzi.
Dziekuje za odpowiedzi.
Odpowiedzi: 4
Dane wcale nie sa mi potrzebne; chce wszystko wykasowac (wszystkie te same wersje WinXP iwszystkie pliki); chce po prostu by na dysku na nowo zainstalowac WinXP a reszte skasowac; skorzystam z Twojej pomocy EL NINIO. Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Panowie przedmowcy, skoro chlopak pyta co ma zrobic zeby wykasowac/sformatowac i zainstalowac, to odpowiedzia bedzie chyba http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=98442#98442 a nie powtarzanie po nim, ze ma formatowac :wink: .dw303:
co mam zrobic by wykasowac wszystkie trzy wersje systemu, sformatowac partycje i zainstalowac jedna wersje WinXP :?:
a nie masz kolegi u którego mozesz przewalic dane i formacik podzielam zdanie przedmuffcy postawisz sobie odrazu ntfsa...
Uffff...
Skoro nie masz tam innych danych to najszybciej bedzie formatowac albo jeszcze szybciej usunac i zalozyc partycje
Skoro nie masz tam innych danych to najszybciej bedzie formatowac albo jeszcze szybciej usunac i zalozyc partycje
Strona 1 / 1