Problem z przeglądarkami (formularze z uploadem plikow)

WITAM!
Mam ogromny problem, chodzi o to, źe nie mogę uploadować plików na serwer za pomocą przeglądarek – próbowałem wszystkiego IE, mozille, netscape, opere – wszędzie to samo. Poprostu nie mogę uploadować plików za pomocą formularza zamieszczonego na dowolnej stronie www.

Problem nie tkwi w ustawieniach serwera na którym opiera się moja sieć, gdyź na swoim komputerze mam zainstalowany serwer www ALCER oraz xitami, i wszystkie skrypty php z uploadem plików nie działają – identyczny problem jak w przypadku internetowych serwisów. Ponad to na drugim kompie z win 98 wszystko uploaduje sie ok. Więc zła konfiguracja serwera naszej sieci jest wykluczona.

Wcześniej na windows 98 wszystko działało poprawnie, teraz gdy zainstalowałem windowsa XP upload jest niemoźliwy. Reinstalowałem windowsa XP i problem istnieje dalej, zainstalowałem SP2 – lecz nic to nie pomogło.

Dodatkową informacją jest fakt, źe w firefoxie po dodaniu pliku do formularza, oraz po kliknięciu w buttona zatwierdzającego – zaczyna się ładować strona, po czym wyskakuje napis "dokument nie zawiera źadnych danych".

Mam windowsa XP Home Edition z Service Pack 2. Czekam na jakąkolwiek pomoc, dziękuje i pozdrawiam!!!

Odpowiedzi: 0

milyy
Dodano:
17.08.2005 21:10:59
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0