problem z przegladarka
Witam,
mam jakis dziwny problem z przegladaniem stron co jakis czas. Mianowicie: skacze sobie po stronkach i nagle stronki nie laduja sie wszystko stoi. Net dziala w tle dziala jakis program i pobiera pliki z sieci, mam siec do mojego komputera podlaczylem sobie 2gi komputer i na nim net w tym samym czasie dziala ok. Dziwne jest tez to ze pinguje dowolny adres i dostaje odpowiedzi. Czyli wyglada ze wszystko jest ok. Co moze byc przyczyna takiej sytuacji? Moj dostep do sici jest poprzez neostrade. W systemie mam firewalla oraz antywirusa – Avast.
mam jakis dziwny problem z przegladaniem stron co jakis czas. Mianowicie: skacze sobie po stronkach i nagle stronki nie laduja sie wszystko stoi. Net dziala w tle dziala jakis program i pobiera pliki z sieci, mam siec do mojego komputera podlaczylem sobie 2gi komputer i na nim net w tym samym czasie dziala ok. Dziwne jest tez to ze pinguje dowolny adres i dostaje odpowiedzi. Czyli wyglada ze wszystko jest ok. Co moze byc przyczyna takiej sytuacji? Moj dostep do sici jest poprzez neostrade. W systemie mam firewalla oraz antywirusa – Avast.
Odpowiedzi: 5
dzieki, jak tylko pojawi sie problem uzyje tej komendy
Sprobuj z Uruchom –> komenda "netsh winsock reset catalog"
Przy SP2 w ten sposob mozna.
Przy SP2 w ten sposob mozna.
uzywam opery, ale kiedy ten problem sie pojawia na zadnej przegladarce nic nie dziala
Hmmm kiedys jak uzywalem IE to tez tak mialem...
A dzisiaj wstaje, odpalam monitor i o dziwo mam to samo na Firefoxie :?
A dzisiaj wstaje, odpalam monitor i o dziwo mam to samo na Firefoxie :?
jakiej przegladarki uzywasz ? probowales innej ?
Strona 1 / 1