Problem z programami
Witam.
Popierwsze przepraszam jeśli taki temat post znajduje się na forum, bo w 20067 postach to bym to szukał kika dobrych dni i istniało by ryzyko, źe i tak bym tego nieznalazł.
Po drógie mam problem z niektórymi programami. gdy je włanczam wyświetla mi się komunikat
i jak dam ok, to nic się niedziaje. Jak tam pisze
mam uprawnienia Administratora. Czy ktoś potrafiłby mi pomuc z tym problemem, poniewaź sam sobie nieumie sobie poradzić.
Z góry dziękuje.
Łukasz Migdałem z Bytomia.
Popierwsze przepraszam jeśli taki temat post znajduje się na forum, bo w 20067 postach to bym to szukał kika dobrych dni i istniało by ryzyko, źe i tak bym tego nieznalazł.
Po drógie mam problem z niektórymi programami. gdy je włanczam wyświetla mi się komunikat
System Windows nie moźe uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieźki lub pliku. Moźesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu
i jak dam ok, to nic się niedziaje. Jak tam pisze
Moźesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu
mam uprawnienia Administratora. Czy ktoś potrafiłby mi pomuc z tym problemem, poniewaź sam sobie nieumie sobie poradzić.
Z góry dziękuje.
Łukasz Migdałem z Bytomia.
Odpowiedzi: 6
Prosze pomóźcie mi i kumplowi, mamy zemiar zrobić programik, i chcemy wzorować na innych programach. prosze Pmóźcie, ale wytłumaczcie JASNO :)
Firewall ten wbudowany w Windows XP SP1 Pro .
Tak update systemowy :D
Musze poszukać innego :)
Jak się zmienia uprawienia dla danego obiektu ?
Tak update systemowy :D
Musze poszukać innego :)
Jak się zmienia uprawienia dla danego obiektu ?
Chodzi o ustawienia praw konktetnie dla danego obiektu
Tak sie jeszcze zapytam, masz jakiegos firewalla ??
Update: Odp masz :P jakiego ?? systemowego ??
Tak sie jeszcze zapytam, masz jakiegos firewalla ??
Update: Odp masz :P jakiego ?? systemowego ??
Teź mam takie coś, ale przy trojanaach, a lepiej gadajac klientami.
wywala mi ten sam blad na xp
co jest nietak ?
nara, thx za pomoc
wywala mi ten sam blad na xp
co jest nietak ?
nara, thx za pomoc
Witaj.
Ustawienia są przestudiowane, wszystko ok.
Sprawdzałem te ustawienia w narzędzich Administracyjnych i ... wszystko ok.
Te prograamy wcześniej działały, niereinstalowałem windowsa, ani nie instalowałem zadnych łatek do windowsa z Windows Update i SP1.
Wszystkie firewall'e i antywirusy są wyłączone, ale nadal nic.
Ustawienia są przestudiowane, wszystko ok.
Sprawdzałem te ustawienia w narzędzich Administracyjnych i ... wszystko ok.
Te prograamy wcześniej działały, niereinstalowałem windowsa, ani nie instalowałem zadnych łatek do windowsa z Windows Update i SP1.
Wszystkie firewall'e i antywirusy są wyłączone, ale nadal nic.
Trzeba by najpierw rzeczywiscie sprawdzic uprawnienia
Odptasz proste udostepnianie plikow i we własciwosciach przestudiuj uprawnienia.
Odptasz proste udostepnianie plikow i we własciwosciach przestudiuj uprawnienia.
Strona 1 / 1