Problem z programami uruchamiającymi się automatycznie przy
Witam!
Chciałabym prosić o radę!
Nieopatrznie nie odznaczyłam opcji "uruchamiaj automatycznie przy starcie" przy instalacji pewnych programów, chciałabym odwrócić ten proces. Próbowałam następującej czynności: START=> URUCHOM=> msconfig, wybrałam zakładkę "Uruchamianie" i odznaczyłam konkretne programy, jednak po ponownym uruchomieniu wyskoczyło okno, informujące o uruchomieniu systemu w trybie diagnostycznym lub selektywnym i insruujące jak naleźy postąpić, aźeby system uruchamiał się w trybie normalnym. Postępując zgodnie ze wskazówkami wyłączone przeze mnie programy znów uruchamiają się automatycznie przy starcie??!!
Byłabym wdzięczna za odpowiedź i radę!
Cirilli
Chciałabym prosić o radę!
Nieopatrznie nie odznaczyłam opcji "uruchamiaj automatycznie przy starcie" przy instalacji pewnych programów, chciałabym odwrócić ten proces. Próbowałam następującej czynności: START=> URUCHOM=> msconfig, wybrałam zakładkę "Uruchamianie" i odznaczyłam konkretne programy, jednak po ponownym uruchomieniu wyskoczyło okno, informujące o uruchomieniu systemu w trybie diagnostycznym lub selektywnym i insruujące jak naleźy postąpić, aźeby system uruchamiał się w trybie normalnym. Postępując zgodnie ze wskazówkami wyłączone przeze mnie programy znów uruchamiają się automatycznie przy starcie??!!
Byłabym wdzięczna za odpowiedź i radę!
Cirilli
Odpowiedzi: 3
dzięki za pomoc
Cirilli
Cirilli
raczej nie wydaje mi sie zeby było mniej kozystne. pod warunkiem ze nie odchaczysz opcji które są potrzebne do prawidłowej pracy systemu, jesli wyanczasz tylko programy które sam instalujesz to powinno byc ok
dziękuję bardzo za odpowiedź, w związku z nią mam jeszcze jedno pytanie: czy uruchamianie selektywne jest w jakikolwiek sposób mniej korzystne dla pracy systemu od uruchamania normalnego??
Cirilli
Cirilli
Strona 1 / 1