Problem z Połączenia Sieciowe. "Przytkane" przez chwile po włączeniu kompa

Witam Pojawił mi się dziwny problem. Do tej pory uruchamiałem internet z ikonki Internet ADSL z Połączeń Sieciowych. Ostatnio mialem troche problemy spyware. Ale już wszystko wróciło do normy z jednym wyjątkiem Jak włączę komputer i pojawi sie pulpit to nie mogę przez około 45 sekund uruchomić ikonki Internet ADSL (nie reaguje klikanie) . Nie mogę również wejśc do Połączeń Sieciowych w Panelu Sterowania. Dopiero po 45 sekundach zostają jakby "odblokowane" i mogę łaczyć sie z internetem i wejśc do Połączeń Sieciowych. Nie pomogło przeinstalowanie modemu. To tak wyglada jakby jakis proces uruchamiając sie blokował chwilowo dostęp do Połączeń Sieciowych. Wcześniej miałem powyłączane niepotrzebne procesy i działało wszystko poprawnie. Potem zrobiłem scan ComboFix i niektóre procesy np. Przywracanie system czy Update Windows same przełączyły sie na Auto. Może tak samo jest w tym przypadku? Tylko który proces za to odpowiada??? Dodam ze wszystkie inne ikony na pulpicie dzialają poprawnie. Czy ktoś wie co się mogło stać??? Zaobserwowałem że połączenie sieciowe staje się dostępne kiedy z menadżera procesów znika proces ati2sgag.exe. Wtedy na pasku koło zegara pojawia sie ikonka połączeń sieciowych i mozna łączyć sie z netem poprzez Internet ADSL. I wtedy na moment załączaja sie usługi albo imapi.exe albo alg.exe. Co to za proces (pewnie zwiazany z kartą graficzną) i czy mozna jakoś go ujarzmić aby nie blokował połączeń sieciowych?? Odinstalowanie sterowników ATi nic nie dało. Procesu co prawda juz nie było ale dalej przytykąlo Połączenia Sieciowe:( Prosze o pomoc

Odpowiedzi: 0

adrianko
Dodano:
15.05.2007 19:31:03
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0