problem z podłączeniem kompa do tv

Witam
Mam problem z podłączeniem kompa do tv przez kabelek s–video. Dzwięk działa bez problemu, ale nie moge uzyskac obrazu (co prawda przez jakis czas widac było obraz monitora. Mam karte nVidia GF FX5200, i widzi dwa urządzenia. Co jeszcze naleźy przestawic w opcjach grafikii? Bede wdzieczna za podpowiedz

Odpowiedzi: 5

jahhhj:
Moim zdaniem spaliło ci się wejście w telewizorze do którego podłączałeś kompa. Podłącz do innego wejscia np Euro Scart lub Chinche albo przez Wideo.

Po pierwsze – primo: spalenie teoretycznie jest moźliwe.
Po drugie – primo: to ona a nie on. :)
I po trzecie – primo ultimo: było to ponad miesiąc temu, więc do tej pory pewnie problem rozwiązany. :)
mars28
Dodano
26.03.2004 10:31:21
Moim zdaniem spaliło ci się wejście w telewizorze do którego podłączałeś kompa. Podłącz do innego wejscia np Euro Scart lub Chinche albo przez Wideo.
Anonymous
Dodano
25.03.2004 14:25:22
Właściwości Ekranu :arrow: Ustawienia :arrow: GeForce FX 5200 :arrow: Diagnostyka :arrow: Podłączony telewizor nie jest wykrywalny (zaznacz tą opcje)

Komp się uruchomi ponownie i powinno być juź wszystko OK.

Na forum, piszemy podobne porady przynajmniej raz na tydzień.

Uźyj opcji ..::Szukaj::..
Tomekk
Dodano
20.02.2004 01:02:21
Po pierwsze to zassaj nowe stery 53.03. Jeźeli to nie pomoźe to daj klonowanie ekranu i jako ekran podstawowy daj telewizor.
Równieź mam FX5200 i mialem przez jakiś czas ten sam problem.Teraz wszystko gra
Smash
Dodano
18.02.2004 14:53:30
Nie wiem czy od momentu kiedy był obraz na TV coś przestawiałaś w opcjach grafiki.
Musi być włączone klonowanie (wtedy pulpit powinien być i na monitorze i na TV), wideo będzie widoczne na urządzeniu ustawionym jako Primary Display/Urządzenie Podstawowe, jeśli chcesz mieć wideo na TV a uźywać kompa/monitora do innych celów, to musisz mieć jedne z nowszych detonatorów i włączoną opcję Urządzenie pełnoekranowe na TV.

Moim zdaniem kable, skoro przez jakiś czas był obraz i zniknął (zakładam, źe masz włączone klonowanie). Powyciągaj wtyczki, powpinaj ponownie, moźe coś da. Spróbuj innym kabelkiem jakby nic nie dało.
mars28
Dodano
18.02.2004 14:26:52
Anonymous
Dodano:
18.02.2004 12:44:42
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1