Problem z płytą główną
Witam wszystkich moźe opisze problem jaki występuje, a więc przeinstalowałem koledze system oczywiście WIN XP zainstalowałem oczywiście Windows działa wszystko jest jak naleźy tylko nie ma dźwięku pierwszy raz takie coś mi się przydaźyło sprawdzałem w panelu sterowania w dźwiękach ale tam jest wszystko poblokowane i nie mozna nic wcisnąć dodam źe kolega ma płytę główną ECS K7S5A załamałem juz ręce pomóźcie :(
Odpowiedzi: 8
Ja mam zainstalowanego Service Packa (+ aktualizacje krytyczne + niektóre inne aktualizacje). Z czego wynika, źe moim zdaniem jest sens instalowania go.
Niektórzy twierdzą, źe zmula komputer; źe wprowadza więcej dziur niź łatek. Ja tego niezauwaźyłem. Wybór naleźy do Ciebie :)
Niektórzy twierdzą, źe zmula komputer; źe wprowadza więcej dziur niź łatek. Ja tego niezauwaźyłem. Wybór naleźy do Ciebie :)
Jest tyle sam za co i przeciw.
Ja osobiście instaluje i jest OK.
Ja osobiście instaluje i jest OK.
Acha teraz rozumiem jak to dobrze źe jesteście wielkie dzięki :D
POZDRAwki dla wszystkich
P.S.
a teraz jeszcze z innej beczki przyznaje sie nie mam SP1 ale kliknijcie czy jest sens instalować to?
POZDRAwki dla wszystkich
P.S.
a teraz jeszcze z innej beczki przyznaje sie nie mam SP1 ale kliknijcie czy jest sens instalować to?
Dodatkowa garść sterowników jest w SP1...
Poza tym po odpaleniu WinUpdate i "przeskanowaniu" systemu po lewej stronie oprócz aktualizacji po jawia się teź sterowniki.
Poza tym po odpaleniu WinUpdate i "przeskanowaniu" systemu po lewej stronie oprócz aktualizacji po jawia się teź sterowniki.
No dobra Windows Update ale co tam wpisać bo jak wpisałem symbol płyty to nic nie znalazło :(
POZDRAWKI
POZDRAWKI
Sam mam tą płyte i nie mam problemu z dźwiękiem.
Sterowniki ściągnij z Windows Update, u mnie działają.
Sterowniki ściągnij z Windows Update, u mnie działają.
Sterowniki właśnie sciągam chyba dwa zobaczę na którym będzie działać, tak karta jest zintegrowana na płycie.
POZDRAWKI
POZDRAWKI
Muzyka jest zintegrowana z płytą ?
A sterowniki jakieś dałeś ?
A sterowniki jakieś dałeś ?
Strona 1 / 1