Problem z plikiem Usernv 1007

Witam wszystkich...... Mam taki problem z plikiem Usernv 1007. Ostatnio zaczęło mi się dziac źle, z uwagi na restartowanie się komputera samodzielnie =/. Nie wiedziałem co się dzieje, aż zobaczyłem zaciekawiony do dziennika zdarzeń i odkryłem, że wyskakuje mi błąd od dłuższego czasu o nazwie Usernv.Nie mogłem w nic zagrac przez siec.. dam przykład: Counter Strike <<. Odrazu po włączeniu gry i wejściu na server komputer mi samodzielnie się restartował. Zrobiłem tak: Wyczyściłem cały komputer z kurzu, wiatraczek, wentylatorek,i wiele innych rzeczy pod obudową jednostki. - Po zainstalowaniu od nowa systemu wix xp, mam ten sam problem, a mianowicie powtarza się ten błąd w dzienniku zdarzeń, ale nie tak często.Chciałbym was prosic o pomoc z uporaniem się z tym problemem, który mi doskwiera. Dziękuje z góry. [-o< =D>

Odpowiedzi: 11

Dobrze więc ;) Źle się wyraziłem, przepraszam .
OldFox
Dodano
04.09.2009 09:01:56
Inni, np. ja bywam tu dwa razy dziennie (przeciętnie rano i wieczorem) z mocy urzędu mi danej, ale jeśli nie potrafię pomóc lub nic akurat nie przychodzi mi do głowy, nie ględzę bez potrzeby a posty muszę przeczytać, choćby i tylko po to, aby zauważyć, że wymagasz pomocy, a nie potrafisz uszanować podstawowych reguł regulaminu, który dość jasno określa flood, na jaki pozwoliłeś sobie dzisiaj, olewając możliwość edycji swojego postu z 12:33:27, dopisując kolejny po niecałej godzinie i jeszcze jeden po pięciu następnych. Takie czyny mają swoją cenę. Chcesz ją poznać? Widzisz, takie posty bez uprzedzenia powinny lecieć z forum lotem koszącym w nicość. Upiekło Ci się, bo mnie nie było :) Gwoli ścisłości: mianem floodu określa się dopisywanie postów - jednego pod drugim w okresie częstszym, niż co dobę minimum. Zatem: może zacznij od siebie, a potem ganiaj innych, ok? Do reklamy dodaj jeszcze, że tutaj regulamin to nie tylko wywieszka nad psią budą ;) Tu trzeba go poznać, bo tu się go stosuje.
XanTyp
Dodano
04.09.2009 00:54:24
Mysz1, dziękuje ci za wszelka pomoc , którą mi okazałeś. Inni użytkownicy nawet nie zobaczyli tematu, a ty jako jedyny wykazałeś odwagę i podszedłeś do tego profesjonalnie, i za to ci dziękuje serdecznie.Myślę , że potrzebujemy takich ludzi twojego pokroju. Twój sposób okazał się dobry i zadziałał, ale począwszy od tego, że mój system już troszke pracował, dałem mu odetknąc i go wyczyściłem robiąc formata z dobrym systemem xp. Moja rada, ale tylko osobista. Jeśli was coś takiego się zdarza co mi się zdarzyło, radzę odrazu zrobic formacika i miec zgłowy marnowanie czasu na naprawe. Pamiętajcie, aby system dobrze chodził, musicie miec dobra jego kopie, i nie pozyczajcie xp kolegom itd, bo pliki się psująi długo wam to nie pochodzi jak i mi. Dziękuje jeszcze raz. Na forum zostanę , bo tu dostałem odpowiedź na moje problemy z systemem, bede od czasu do czasu się wypowiadał i spróbuje rozleklamowac tą stronkę z wdzięczności za pomoc waszą. Do zobaczenia ;)) :d/ :d/ :d/ :d/
OldFox
Dodano
03.09.2009 20:56:43
  • Ucho 03.09.2009 23:39:58

[quote=OldFox]Inni użytkownicy nawet nie zobaczyli tematu[/quote] A może akurat na urlopie np. byli ???

Mam mały problemik, przy starcie płyty, nie mam opcji takiej jak, consola, badź naprawa. Nie wiem co ja mma teraz zrobic =/
OldFox
Dodano
03.09.2009 15:23:25
O.K dziekuję ci za streszczenie, spróbuje ;) :d/
OldFox
Dodano
03.09.2009 14:33:27
Przestawiasz w biosie na start z CD Uruchamiasz instalację z CD Pojawi się opcja "Windows XP-zapraszamy" Będą 3 opcje do wyboru , wybierasz :napraw istniejący system XP przy urzyciu Konsoli [ Wciskasz R na klawiaturze ] Wybierasz system i wpisujesz hasło administratora komputera . [jeśli zostało utworzone] X - litera Twojego napędu. C - litera partycji, na której znajduje się system operacyjny expand X:\i386\userenv.dl_ C:\Windows\system32\userenv.dll
mysz 1
Dodano
03.09.2009 14:22:18
Mysz, po przeczytaniu tego mam dosyc, odpaliłem win xp i nadal nie kojarze co mam robic.... powiem wprost jestem ciemny w to =/. Możesz mi to streścic uzywając - .
OldFox
Dodano
03.09.2009 13:16:22
Podmień plik z płyty instalacyjnej . [ Konsola Odzyskiwania , 1"R" ] Przykład : http://forum.pcformat.pl/thread-9395.html http://www.centrumxp.pl/WindowsXP/1393,1,Konsola_odzyskiwania.aspx
mysz 1
Dodano
03.09.2009 12:54:24
Mam problem z wklejeniem tego pliku i zrobieniem podmianki, a po drugie plik usernv.dll musi odpowiadac mojemu systemowi czyli Xp professional, bo jezeli tak się nie stanie komp mi się zepsuje..
OldFox
Dodano
03.09.2009 11:09:16
Tak zgadza się, tylko ja nie mogę podmienic tego pliku. Proszę o wyjaśnienie jak to zrobic.
OldFox
Dodano
03.09.2009 08:18:17
Przeczytaj : http://forum.dobreprogramy.pl/blad-userenv-dll-zawieszanie-komputera-t324761.html
mysz 1
Dodano
02.09.2009 23:04:35
OldFox
Dodano:
02.09.2009 21:24:55
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1