problem z plikami po przywracaniu
Cześć
Piszę bo mam poważny problem. Jak wiadomo system windows Xp ma problemy z duzymi dyskami. Ja na tym dysku mam system i po formacie nie widzial mi wszystkiego na dysku zmienilem wpis w rejestrze później sp2 wgrałem i po ponownych uruchomieniu wlaczyl mi sie scandisk i naprawial/ odzyskiwal zaginione pliki. Jak sie póxniej okazalo te pliki ( troche zdjęc i plików muzycznych ) nie otwieraja sie a programy uruchamiaja sie w konsoli :/ nie wiem co jest dlaczego tak sie stało. Proszę o pomoc co mogę zrobić da rade otworzyc jakos te niby odzyskane przez system pliki?. I co zrobic by uniknąć kolejny raz takiej sytuacji. Wczesniej było ok ale to pewnie z tego ze pliki malo zajmowaly. Dzieki z góry Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
Dzięki za rade napewno skorzystam by coś takiego nie miało już miejsca. Jednak nadal nie wiem czy da rade coś zrobić z tymi plikami co się nie otwierają, niektóre pliki sie otwierają a niektóre nie pliki muzyczne otwierają się i grają do połowy lub słychać jeden wielki trzask :/ Jeśli ktoś zna odpowiedz i miał taki problem niech udzieli pomocy...
[quote=rafal14-14]Cześć
Piszę bo mam poważny problem. . I co zrobic by uniknąć kolejny raz takiej sytuacji.[/quote]
Instalować system z płytki, na której jest zintegrowany z instalatorem SP2
Strona 1 / 1