Problem z plikami Cookie
Witam, proszę Was o pomoc.
Mój PC dziwnie si e zachowuje. Jak wchodzę na strony www gdzie wymagane jest hasło to po wyjściu muszę zawsze wpisywać je ponownie, nie mogę np kupować w sklepach www. Wszędzie tam piszą mi że problemem są pliki cookie. Szukałem na tym forym odpowiedzi w moim temacie. Postapiłem jak w zaleceniach. W opcjach interetowych zmienialem na średni, to samo uczyniłem w prywatności. Kombinuje na wszystkie znane mi sposoby i lipa. Krew mnie zalewa. Proszę pomórzcie.
Parę słów o moim PC
system XP SP2
Internet Exolorer 6
antyvir Avast
Ps. Sprawdziłem ustawienia pomiedzy moim laptopem który jest OK a stacjonarnym PC który ma problem. Ustawienia zabezpieczeń i prywatności są identyczne. Z PC który ma problem nie mogłem nawet zalogować się na tą stronę. Wpisywałem hasło i nie logował. Z laptopa od razu.Dodam też iz zainstalowałem Explorera 7 i było to samo, teraz już 7 wywaliłem.
Odpowiedzi: 2
slaweksie:Jak wchodzę na strony www gdzie wymagane jest hasło to po wyjściu muszę zawsze wpisywać je ponownie
To zdanie wskazywałoby na problem nie z ciastkami a z autouzupełnianiem więc w końcu nie wiem o co właściwie chodzi.
Posprawdzaj rowniez inne ustawienia w opcjach internetowych (prywatność, witryny, zabezpieczenia, zaawansowane dot. szyfrowania między innymi)
-
<p>jeszcze raz proszę o pomoc.</p>