problem z plikami chm

Witam, mam taki oto problem ze nie moge otworzyc plikow *.chm pomocy z dysku twardego na moim komputerze. Mam Windowsa XP Pro SP2 i wszelkie aktualizacje. Jak klikam dwukrotnie na plik pojawia sie mi cos takiego: [b]Nie można pliku: mk:@MSITStore:[sciezka pliku chm][/b] Probowalem roznych programow i przegladarek ale nic to nie dalo Przeszukalem forum ale zanalazlem tylko tematy dotyczace plikow z sieci i zwiazane z nimi porady. Sprawa jest pilna bo musze sie zapoznac z pewnym oprogramowaniem a jedyne co mam to te plik chm, ktorych nie moge otworzyc.](*,)

Odpowiedzi: 4

ha! dzialaja! jestem bardzo, ale to BARDZO wdzieczny!!!!
smelek
Dodano
23.07.2007 02:14:27
Ściągnij -> [url]http://helpware.net/downloads/MJsDiag.zip[/url], rozpakuj, uruchom, przejdź do MJ's Diagnostic, upewnij się, że jest zaptaszone "Also refresh ..." i kliknij "Generate diagnostic report". Po wygenerowaniu sprawdź działanie helpa, jak dalej będzie nie tak to pokaż raprt wygenerowany przez program.
Żółty
Dodano
22.07.2007 23:22:05
[b]Funkcja DllRegisterServer w hhctrl.ocx powiodła się.[/b] ale nic to nie zmienilo...
smelek
Dodano
22.07.2007 21:55:17
Sprawdź czy po wpisaniu w start -> uruchom polecenia [quote]regsvr32 hhctrl.ocx[/quote] nie poprawi się
Żółty
Dodano
22.07.2007 21:46:18
smelek
Dodano:
22.07.2007 21:32:10
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1