Problem z Pendrive / MP3 Player
Od kiedy mam service pack 2 jak podłączam do mojego kompa pendrive lub odtwarzacz mp3 nie wyskakuje mi dodatkowy dysk. Na wyświetlaczu mp3 jest napis USB ready, ale na kompie nic się nie dzieje. Co zrobić? Czy gdzieś się to odblokowuje?
Odpowiedzi: 3
Ok dzięki, doszedłem juź co i jak:) Odinstalowałem wszystkie Porty USB i jak zainstalowały się jeszcze raz to juź działało.
To Samsung... to nie sterowniki, a to co mówiłeś próbowałem juź. Chodzi o to, źe kiedyś działało, a teraz nie :| Od kiedy mam service packa 2. I to nie tylko z moim odtwarzaczem mp3, mój pendrive kingstona i mp3 Sony mojej siostry zachowują się tak samo – jest napis USB Ready i nic :/ Pomóźcie!!
Spróbuj w Panelu Sterowania opcję wyszukiwania nowych urządzeń (po uprzednim podłączeniu Mp3 playera do komputera), albo ściągnij ze strony producenta Twojego Pendrive najnowsze sterowniki urządzenia.
Pozdrawiam, Gig~ :>
Btw, jeśli mogę wiedzieć, co to za odtwarzacz? Poniewaź podobne problemy miałem ze swoim TrekStorem...
Pozdrawiam, Gig~ :>
Btw, jeśli mogę wiedzieć, co to za odtwarzacz? Poniewaź podobne problemy miałem ze swoim TrekStorem...
Strona 1 / 1