Problem z patchem na kompozycje;/
Mam taki problem, a mianowicie zainstalowalem patcha na kompozycje i teraz juz wogule niemoge zmienic kompozycji nieda rady:neutral: co mam zrobic zebym znowu mogl zmieniac kompozycje??
Odpowiedzi: 6
dziwny ten program niewiem jak na nim usunac ten patch;/
tlyko zeby mi kompa szlak jasny nie trafil :D
mialem juz ten problem jakos naprawilem ale niepamietam jak ;(
CO JEST NIEMAM KOMPOZYCJI WINDOWS XP WTF!!??
A wiesz co to google? Przecież podaję ci rozwiązanie wystarczy trochę otworzyć oczy. Wpisz w Google Ccleaner i się dowiesz. Jeśli masz lenia w sobie to po prostu wejdź w ten link:
http://www.ccleaner.com
W skrócie to program do czyszczenia komputera (plików temp i rejestru systemu). Ściągnij, zainstaluj i odpal. Kliknij w nim przycisk narzędzia i poszukaj swój patch od siedmiu boleści. Jesli jest to po prawej kliknij przycisk odinstaluj.
Jeśli nie ma go tam to masz nauczkę - nie mieszaj w kompozycjach Windows XP bo narobisz sobie bigosu.
Już kiedyś robiłem coś takiego ale nie pakowałem jakiegoś robaczywego skopanego softu aby sobie kolorki zmienić.
W centrumXp jest artykuł jak zamontować tego patcha ale sam tekst już capi podstępem. Jak można zainstalować coś poprawnie aby działało jesli system się broni przed tym "rękoma i nogami".
Jest jeszcze jedno wyjście ale wątpliwe. Musiałbys sprawdzić jakoś jakie pliki ten patch podmienił. Na komputerze jest zawsze jakaś kopia zapasowa wąznych plików Windows (jakis czas temu coś kombinowałem ale najpier się dowiedziałem jak sie zabezpieczyć i podobno jest kopia zapasowa). Musisz je odnaleźć zapasowe pliki skopiować i zastąpić te liche.
Ale wątpliwe aby to było możliwe.
co to jest ten "Ccleaner" bo niewiem;/
Dodaj Usuń programy go nie widzi? Jeśli nie spróbuj Ccleaner - on często widzi czego ten pierwszy nie.
nie wiem jak ;(
Po prostu go wyinstaluj.
Strona 1 / 1