Problem z paskiem szybkiego uruchamiania
Witam!!!!!
Mam, moim zdaniem, niewielki problem z 'Paskiem szybkiego uruchamiania'. Od pewnego czasu wszystkie ikony skrótów zgromadzone w pasku, są segregowane bez mojej wiedzy według alfabetu.
Jak to zrobić, by ikony w tym pasku były segregowane według moich wymagań?
Nadmieniam, źe próbowałem zrobić to tak, jak na pulpicie, lecz przy ponownym uruchomieniu systemu ikony powracają do ustawień alfabetycznych.
Moźe ktoś spotkał się juź z podobnym przypadkiem?
Będę niezmiernie wdzięczny za ewentualne sugestie.
Pozdrawiam!!!!!!!
Kazik
Mam, moim zdaniem, niewielki problem z 'Paskiem szybkiego uruchamiania'. Od pewnego czasu wszystkie ikony skrótów zgromadzone w pasku, są segregowane bez mojej wiedzy według alfabetu.
Jak to zrobić, by ikony w tym pasku były segregowane według moich wymagań?
Nadmieniam, źe próbowałem zrobić to tak, jak na pulpicie, lecz przy ponownym uruchomieniu systemu ikony powracają do ustawień alfabetycznych.
Moźe ktoś spotkał się juź z podobnym przypadkiem?
Będę niezmiernie wdzięczny za ewentualne sugestie.
Pozdrawiam!!!!!!!
Kazik
Odpowiedzi: 2
Nie mam zamiaru krzyczeć ani poprawiać. Dziękuję za podpowiedź. Zaraz to sprawdzę......
Pozdrawiam!!!!!
Kazik
Pozdrawiam!!!!!
Kazik
Panel Sterowania=>> Opcje Folderów=>> Widok zaznacz Pokaź ukryte pliki i foldery
Następnie przejdz do C:\Documents and Settings\nazwa_uźytkownika\Dane aplikacji\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
gdzie ustawa sobie z Menu=>> Widok=>> Rozmieść ikony według
Następnie przejdz do C:\Documents and Settings\nazwa_uźytkownika\Dane aplikacji\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
gdzie ustawa sobie z Menu=>> Widok=>> Rozmieść ikony według
Strona 1 / 1