PROBLEM Z PASKIEM NARZĘDZI

Witam , Mam pytanie. W jaki sposób można ustawić pasek narzędzi i menu start aby miały wygląd Windows XP, natomiast reszta innych elementów systemu miała wygląd klasycznego Windows bez tych zaokrągleń przy wszystkich otwieranych okienkach. Czyli przysisk Start + pasek narzędzi mają mieć jedynie wygląd Win XP a reszta ma mieć klasyczny wygląd.

Odpowiedzi: 4

W dzisiejszych czasach wszystko da się zrobić. Tylko trzeba wiedzieć jak. Więc może ktoś zna jakiś wpis w rejestrze aby tak sobie skonfigurować wygląd Win XP.
airwolf
Dodano
30.11.2007 22:51:32
W ten sposób to z poziomu Windows nie da się ustawić. Możesz jedynie spróbować jakimś zewnętrznym programem to zmienić.
Pitt
Dodano
30.11.2007 19:40:14
kolego to akurat wiem tylko chodzi mi o to aby styl graficzny paska zadań był taki jak w systemie XP. Czyli aby przycisk Start był formy graficznej jak w stylu XP(czyli zielony i zaokrąglone krawędzie) i pasek tez miał zaokrąglone krawędzie jak w XP natomiast wszystkie otwierane okna any nie miały tych zaokrągleń.
airwolf
Dodano
30.11.2007 18:06:34
PPM na pasek zadań >> właściwości >> menu start >> zaznacz Menu start PPM na pulpit >> właściwości >> wygląd >> zmień na styl klasyczny tam możesz zmienić również kolory
Leon$
Dodano
30.11.2007 16:32:41
airwolf
Dodano:
30.11.2007 15:35:33
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1