Witam wszystkich mam maly problem otoz posiadam Komputer AMD Atholn Xp-M 2800+ 1.91Ghz, 512RAM Karta Graficzna GeForce 5200 fx 256Mb. Wiem najlepszy to on nie jest ale mi tam wystarcza. WIec mam 512MB ram-u lecz system wyswietla mi ze posiadam tylko 480Mb!!!!!!!!! czemu tak sie dzieje ??????? Chcac grac w Fife 07 musze czekac jakies 10min zanim pokaze mi sie glowne menu(a w gry ktore przewyszaja mojego kompa gram normalnie)!!!!!!!!!! Ale kumpel posiada gorszego kompa(1.40GHz,512MB Ram, karta graficzna: Ati modelu nieznam ale ma 128Mb) i u niego wszystko chodzi normalnie !!!!!!!!!! Wiec temu sadze ze to jest wlasnie ten problem Ram u niego system wyswietla ze ma512 a u mnie ze 480 mb!!!! sory ze tak sie rozpisalem no ale ja juz nie wytrzymuje !!!!!!!!!!!!
PROSZE POMOZCIE MI BLAGAM JAK RAZWIAZAC TEN PROBLEM!!!!!!!!! SORY ZE TAK SIE ROZPISALEM
Odpowiedzi: 16
Niech żółtek zrozumie, że ma doczynienia z debilem co się forum nie umie posługiwać i zamiast mnie banować kształci takich kretynow, co oznacza że sam kretynieje. Tobie za to płacą czy jak ?
Jak tak, to napisz, że masz 3 zł od debila Ja na miejscu twoim bym żądał zapłaty bo kiego chuja mam tyrać za friko na ich kieszeń. To głupota, jak napiszesz że robisz to za darmo to wyśmieje cię a nawet napluje na twój grób
Czekam na odpowiedź a nie na ban. to jest wyzwanie nie szyderstwo.
Antosz.
Michaleczek1591 - edycja postów działa. Uprzejmie proszę byś z niej korzystał bym ja nie musiał korzystać z przycisku "Usuń" w stosunku do Twoich postów.
Problem występuje tylko podczas uruchamiania gry ?? Czy w trakcie jej działania też następuja jakieś "zwiechy", "przymulenia" i inne takie ??
Pole Wartooa
Pamiea fizyczna
W sumie 511 MB
U?ytych 429 MB
Wolne 81 MB
Wykorzystanie 84 %
Rozmiar pliku wymiany
W sumie 1201 MB
U?ytych 388 MB
Wolne 813 MB
Wykorzystanie 32 %
Pamiea wirtualna
W sumie 1712 MB
U?ytych 818 MB
Wolne 894 MB
Wykorzystanie 48 %
Physical Address Extension (PAE)
Obs3ugiwane przez system operacyjny Tak
Obs3ugiwane przez procesor Tak
Aktywna Nie
A tak gdy jest wlaczona i jestem w trakcie meczu !!!!!!!!!!!!!!!
Pole Wartooa
Pamiea fizyczna
W sumie 511 MB
U?ytych 228 MB
Wolne 283 MB
Wykorzystanie 45 %
Rozmiar pliku wymiany
W sumie 1201 MB
U?ytych 364 MB
Wolne 836 MB
Wykorzystanie 30 %
Pamiea wirtualna
W sumie 1712 MB
U?ytych 592 MB
Wolne 1120 MB
Wykorzystanie 35 %
Physical Address Extension (PAE)
Obs3ugiwane przez system operacyjny Tak
Obs3ugiwane przez procesor Tak
Aktywna Nie
To jak Fifa nie jest wlaczona !!!!!!
Mocno dużo tych prcesów, a te 45 jak rozumiem bierze sama FIFA, mnie zaś chodziło o te pozostałe .
Zanim wlacze fife to mam urochomionych 42 procesy a fifa jest 43 i bierze okolo 45mb
A nasrał ci ktoś kiedyś na morde ..? Nie usuniesz głosu sprawiedliwośći żydzie :-({|=
Hhahahaha nie zagłuszysz mnie swym żydowskim głosem, do gazu małpo !!!!!!!!!!
Kruca - znowu brakuje .... papa.
PS.
Ciekawe,Żółty, do ilu razy sztuka?
To prwada nie napisałem papa..
Ale to nie usprawiedliwa ciebie żydzie pierdolony na usługach innego żyda w pinglach, kurwa że też was wszystkich nie zagazowali, idź se te swoje menadzery zadań wsadź w dupe i przekręć.
Nastepny pajac pomaga innemu pajacowi, jak iskające się pawiany z dupą na wierzchu.
Żryj to małpo zafajdana !!! Niech ci uszami wyjdzie.
Jestem jak Legion, nie pokonasz mnie żydowska szmato.
Targajsuta0 - zapomniałes dopisać ........ papa.
Michaleczek1591 - a ile procesów Ci się ładuje i ile pamieci one zajmują ( sprawdzsz w managerze zadań )?
Po skoro to o samo ładowanie chodzi własnie w nadmiernie rozrościętym tym elemencie bym kłopotu upatrywał.
Mamo Mamo, Fifa mi nie chodzi RATUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNKUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MOGE KLIKAĆ W SWOJĄ FIFE UKOFFFFAAANNNNĄ !!!!!!!!!!!!!!!!
MÓJ ŁINDOŁS SIĘ POPSUŁ !!!!!!!!!!!!!! I TO XP Z SP2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK ON MÓGŁ TO TRAGEDIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
MAŁO RAMU !!!!!!!!!!!!!!!!
A w ryj chcesz bezmózga szmato ? Idź drewno rąbać albo cegły betonem smarować bo do tego się nadajesz, łindołs właśnie takie szmaty dopuszcza do komputerów, banda pedałów, bezmózgie yeti. Poszukaj sobie na google.pl od tego jest kretynie.
Jak dla mnie możesz czekać i 6 godzin na to tylko aby ci się ta twoja zafajdana fifa rozpierdoliła, monitor wybuchł a odłamki szkła wbiły w te twoje skosnookie narządy wzroku.
Do Gazu !
faktycznie pojawilo mi sie ze mam 512mb ale fifa 07 dalej uruchamia sie tak jak sie uruchamiala moze troche szybciej czy mozecie mi jeszcze pomoc????????????????????????
Ta płyta to chyba jakaś ze zintegrowaną grafiką jest, zobacz, czy czasem nie masz jej aktywnej i nie bierze ona na swoje potrzeby części pamieci (te wspomnaine 32 MB).
Edit: No i doszukałem się :] W Bios'ie masz opcję Share Memory Size - ustaw wartość na Disabled ;)
Jaki masz model płyty głównej ??
Sterowniki wszelakie poinstalowane są ??